Pressemeddelelse

i forbindelse med fremlæggelse af Årsregnskab for Vordingborg Køkkenet A/s

Vordingborg Køkkenet A/s offentliggør hidtil bedste resultat i historien

Det netop offentliggjorte 2015 årsregnskab for Vordingborg Køkkenet A/s er det bedste i historien, og udviser en solid vækst på top og bundlinje. Omsætningen er steget med kr. 35.4 mio. fra kr. 337.6 mio. til kr. 373 mio. Hvilket betyder at virksomheden kan fejre det tredje år med tocifrede vækstrater. Bundlinjen er steget med 20% og udviser et plus på kr. 37 mio. før skat. Adm. direktør Hjalmar Hansen er meget klar i mælet omkring baggrunden for endnu et flot resultat. ”Det skyldes to faktiske forhold, nemlig medarbejdernes flid og engagement samt vores evne til at altid at være konkurrencedygtige, når forbrugerne besøger vore butikker”.

Vinderkultur gør forskellen

”Vi har en vinderkultur i organisationen, og vi er drevet af en ærgerrighed efter altid at gøre os umage. Dette underbygges i regnskabet ved, at vi både har været i stand til at øge antallet af medarbejdere fra 147 til 161 og omsætningen pr. medarbejder fra kr. 1.99 mio. til kr. 2.32 mio.”, udtaler adm. direktør Hjalmar Hansen. 

Altid konkurrencedygtige

Vordingborg Køkkenet har den holdning, at uanset hvilken køkkenkunde, vi står overfor, så vil vi være konkurrencedygtige.  Vi er rigtig dygtige indkøbere, og den evne kommer vore kunder til gode. Vi har i en årrække været knivskarpe på elementprisen, det er vi stadigvæk. I 2015 har vi ligeledes opbygget en meget stor konkurrencedygtighed på hvidevarer, som vi sælger rigtig mange af.  Kunderne oplever, at vi er uhyggeligt skarpe på prisen og samtidigt i stand til at skræddersy deres skabe, så de passer til deres nye hvidevarer.   Om fremtiden udtaler Hjalmar Hansen, ”Det ser lyst ud fra min stol: Vi vil fokusere på det, som vi er gode til, nemlig at sælge flotte, kvalitets køkkener til knivskarpe Alt inklusiv priser, hvor total prisen er inkl. elementer, montage, hvidevarer og ikke overstiger kr. 50.000,‐”.

vordingborg køkkenets hidtil bedste resultat