Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Har du en indre køkkendesigner gemt i dig? ‐ design og vind 20.000 kr.

Pressemeddelelse
7. maj 2019


Har du en indre køkkendesigner gemt i dig? ‐ design og vind 20.000 kr.
Vordingborg køkkenet inviterer alle former for kreative talenter, du behøver ikke have erfaring som designer, til at deltage i en helt ny konkurrence: Deltagerne skal komme med deres personlige bud på, hvordan det ultimative drømmekøkken ser ud.


‐ Vi vil altid gerne imødekomme vores kunder på bedste vis. Og den bedste måde at sikre, at vores butikker modsvarer disse ønsker, er ved at spørge kunderne; Hvordan skal et køkken se ud? Derfor har vi lavet denne designkonkurrence. Alle kan komme med deres forslag til, hvordan deres eget ultimative køkken ser ud, udtaler salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby.


Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der kan anvendes alt lige fra loppefund til skabe fra Vordingborg Køkkenets sortiment. Det vigtigste er, at det er designerens egne ønsker, der kommer til udtryk.
Vinderen af konkurrencen vil ikke blot vinde æren ved at få udstillet sit køkken i Vordingborg Køkkenets butik på Gl. Køge Landevej 135 i Valby, men vil samtidig også få et rejsegavekort på 20.000 kr. De øvrige vindere modtager alle et supergavekort på 1.000 kr.
Sidste chance for at indsende sit bidrag til konkurrencen er d. 1. juni 2019.
Man kan læse mere om konkurrencen på www.vordingborg.com/designkonkurrence.


Kontaktinformation:
Salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet, tlf. 40 63 01 61, msk@vordingborg.com


 

Designkonkurrence, Vordingborg Køkkenet
Billedtekst: Deltag i Vordingborg Køkkenets designkonkurrence og vind et rejsegavekort på 20.000 kr. til et rejsebureau.