Pressemeddelelse

7. maj 2019

Har du en indre køkkendesigner gemt i dig? ‐ design og vind 20.000 kr.

Vordingborg køkkenet inviterer alle former for kreative talenter, du behøver ikke have erfaring som designer, til at deltage i en helt ny konkurrence: Deltagerne skal komme med deres personlige bud på, hvordan det ultimative drømmekøkken ser ud.

‐ Vi vil altid gerne imødekomme vores kunder på bedste vis. Og den bedste måde at sikre, at vores butikker modsvarer disse ønsker, er ved at spørge kunderne; Hvordan skal et køkken se ud? Derfor har vi lavet denne designkonkurrence. Alle kan komme med deres forslag til, hvordan deres eget ultimative køkken ser ud, udtaler salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der kan anvendes alt lige fra loppefund til skabe fra Vordingborg Køkkenets sortiment. Det vigtigste er, at det er designerens egne ønsker, der kommer til udtryk.
Vinderen af konkurrencen vil ikke blot vinde æren ved at få udstillet sit køkken i Vordingborg Køkkenets butik på Gl. Køge Landevej 135 i Valby, men vil samtidig også få et rejsegavekort på 20.000 kr. De øvrige vindere modtager alle et supergavekort på 1.000 kr.
Sidste chance for at indsende sit bidrag til konkurrencen er d. 1. juni 2019.

Kontaktinformation:

Salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet, tlf. 40 63 01 61, msk@vordingborg.com

 

Designkonkurrence, Vordingborg Køkkenet

Billedtekst: Deltag i Vordingborg Køkkenets designkonkurrence og vind et rejsegavekort på 20.000 kr. til et rejsebureau.