Som nogle af de eneste på markedet har vi gjort det rigtig nemt at vælge Gør-Det-Selv montering:

Vi leverer dine skabe i samlet tilstand.
Vi leverer låger og skuffer med borede huller til greb.
Vi leverer med forboring til bordplader.
Vi leverer med fremskudt bagbeklædning, så du kan føre ledninger bag skabene.
Vi leverer med en gennemtænkt sokkel, som nemt kan tages af og på, fx ved vandskade.

Vores transportør bærer skabe, bordplader og hvidevarer ind i dit hus eller op i din lejlighed. Det giver fordele for dig, når du selv skal montere. Du slipper for en masse slæbearbejde.

Skabene er samlet og med alt monteret inde i skabene. Har du bestilt et skuffeskab, er skuffer, skinner og fronter monteret. Selv huller til greb er boret for dig. Grebene skal bare skrues fast med de medfølgende skruer.

Skabene er monteret ved levering med sokkelbaserne. De kraftige sokkelbaser sikrer, at dine skabe kan tåle at blive skubbet rundt, uden at skabene tager skade. Når du skal montere skabene, skal du starte med at sætte sokkelbenene i sokkelbasens huller, og du kan rejse dem op.

Har du et skævt gulv, er vore skabe endnu nemmere at have med at gøre. Benene kan klare en højdeforskel på 3 cm, så skævheder er nemme at udligne. De bagerste ben kan endda stilles inde fra skabet med en skruetrækker, og hullerne dækkes med en plastprop til allersidst.

Det er nemt at tilpasse sokkelfronterne, hvis dit gulv er skævt. Selvom du ikke er verdensmester med en sav, kan du tilpasse soklerne i bunden og montere sokkelfoden over savsnittet. Du klikker herefter soklen på plads, og eventuelle ujævnheder i gulvet udlignes af den bløde gummifejeliste.

Hjørner på sokler er lige så nemme at montere, idet der medleveres plasthjørner til systemet. De sikrer, at frontsoklerne nemt kan demonteres, og du på den måde kan komme til installationer, som er lagt under underskabene.

Netop det, at der kan lægges installationer under skabene, er en anden fordel ved Vordingborg Køkkener. Det gør ændring af eksisterende installationer og trækning af nye kabler til stik og belysning noget nemmere og billigere. Da der er 35 mm mellem skabets bagklædning og væggen, kan du endda trække kabler og vand bag skabet op til oversiden af skabet.

Vaskeskabet leveres med en lav bagklædning, hvilket gør det nemt at montere vandinstallationer på væggen bagved. 

Er dine vægge meget skæve, har vi løsningen. Tilpasningerne kan skæres til den skæve væg med en håndsav. Til tilpasningen leverer vi en plastliste med en blød læbe. Den monterer du ind mod væggen, og så har du en rigtig flot afslutning op mod den skæve væg, og savsnittet er samtidigt skjult af plastlisten.

Vægskabene monteres ligeledes nemt. Den medfølgende stålliste monteres på væggen med de medfølgende vægplugs og solide skruer. Vægskabene hænges i ro og mag op på vægskinnen, og herefter kan du finjustere skabene op og ned, ud og ind, vel at mærke uden at du skal tage skabene ned og op igen. Det gøres nemlig inde fra skabet ved hjælp af to stilleskruer. Nemt og bekvemt.

Har du bestilt belysning, som skal monteres under skabene, er dette gennemtænkt til mindste detalje. Lamper monteres på vægskabets bund, eventuelt før du hænger vægskabene op på skinnerne. Så kan du nemlig nemt føre ledningerne op langs skabets bagside op til overkanten af vægskabet, sådan at din elektriker let kan tilslutte belysningen korrekt.

Bordpladerne er nemme at fastskrue til skabene, da der i den forreste og bagerste travers er boret for de medfølgende montageskruer.

Udskæringer i bordpladen skal forsegles med det medleverede aluklæbebånd. Du skal altså ikke stå og fedte med lak, silikone eller andet snask for at forsegle savsnittet.

Skal der monteres bagkantlister til din bordplade, er dette også gjort nemt. En skruetrækker og en sav klarer opgaven. Kliksystem monteres med skruer på bordpladens bagkant, listerne skæres LIGE AF i den rigtige længde, og listen klikkes på plads. Hjørner medleveres, og du skal derfor ikke skære noget i skæve vinkler. Bagkantlisten er forsynet med bløde kanter i top og bund, sådan at der lukkes helt tæt til både bordplade og væg.

Selv i vaskeskabet er bordplademonteringen gennemtænkt. Da der ikke er en travers at fastgøre bordpladen i, har vi medleveret et bordplademontagebeslag, som blot skal monteres i skabet i de borede huller. Herefter skal du bare skrue en skrue op i bordpladen.

Til højskabene medleveres et tipsikringsbeslag. Dette monteres i toppen af skabet og sikrer, at skabet IKKE tipper forover, uanset hvad du fylder i det.

Indbygning af hvidevarer i skabene er der tænkt en hel del over. Hvis du selv har købt hvidevarer, skal du blot oplyse fabrikation og varenummer til din konsulent, så vil skabet blive tilpasset netop dine hvidevarer. Køber du hvidevarer hos os, slipper du for ansvaret omkring pasningen.