Køkken

Du er her

Få inspiration med Sylt

Vores flotte fyldningslåge Sylt er i en klasse for sig!

Med de flotte udskæringer får du her en fyldningslåge med en silkeblød overflade. Den matte finish og detaljerne i lågen giver Sylt et eksklusivt look i dit nye køkken. Samtidig er de mange flotte detaljer med til at tilføre en romantisk stemning til et af de mest centrale rum i huset.

Alle vores elementer er samlede fra fabrikken, så du behøver ikke selv at samle dine nye skabe og skuffer, før det monteres. Uanset hvilken pris du giver for dit køkken, kan vi garantere dig, at du med et Vordingborg PLUS køkken får et godt og solidt køkken, som holder i mange år. Du finder et stort udvalg af skabe i forskellige bredder, højder og dybder, så der er rig mulighed for at skræddersy et køkken, der passer ind i dit rum. Alle kanterne på skabene er forseglede for at sikre, at smuds og fugt ikke trænger ind i elementerne. Hylderne i skabene kan laste op til 50 kg pr m2.

Lad dig inspirere til dit nye køkken blandt de mange lækre detaljer og flotte køkkener. Når du er klar til dit nye køkken, er vores dygtige køkkenkonsulenter parate til at hjælpe dig med at lave dit drømmekøkken. Se nærmeste butik her.

Vil du se endnu flere køkkener, kan du klikke her.