Pressemeddelelse

10‐07‐2019

DTU‐studerende vinder designkonkurrence
Vinderen af Vordingborg Køkkenets store designkonkurrence er fundet.

En helt almindelig onsdag i juli blev pludselig meget sjovere for Filip Hede. Kort tid forinden havde han deltaget i Vordingborg Køkkenets store designkonkurrence, hvor hovedpræmien var et rejsegavekort på 20.000 kr. Konkurrencen handlede om at give sit eget svar på, hvordan det perfekte drømmekøkken vil se ud. Designkonkurrencen var bl.a. blevet lanceret på en lang række skoler i København, og det var også på DTU, den unge studerende, i Design og Innovation, havde set konkurrenceplakaten. Det er den første konkurrence, Filip nogensinde har deltaget i:

‐ Jeg tænkte, at jeg ville tage udfordringen op. Tanken bag køkkenet var at få integreret træ og få forenet elementer fra Japan, som jeg er stor fan af. Det skal være en oplevelse at være i køkkenet og ikke bare et redskab til at lave mad.

Filips forslag var så flot, innovativt og gennemarbejdet, at han vandt konkurrencen. Det var derfor en meget stolt Filip, der sammen med kæresten Sofie, onsdag d. 3/7 2019, fik overrakt rejsegavekortet i Vordingborg Køkkenets butik i Kastrup.
Nu er det så tid til at finde destination, hvortil rejsegavekortet skal bruges. Filips passion for Japan kunne sagtens ende ud i, at rejsegavekortet bliver brugt til en rejse til verdens største kontinent og et af verdens mest spektakulære lande.
Vordingborg Køkkenet ønsker Filip tillykke med gavekortet og god rejse.

Kontaktinformation:

Salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet, tlf. 40 63 01 61, msk@vordingborg.com

 

Designkonkurrence, vinder, Vordingborg Køkkenet

Billedtekst: Onsdag d. 3. juli 2019 fik Filip Hede og hans kæreste Sofie overrakt hovedpræmien i Vordingborg Køkkenets designkonkurrence; et rejsegavekort på 20.000 kr.