Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Søborg

Vordingborg køkkenet søborgs farcade

Åbningstider


Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

 

Tlf. 39 69 55 55
Fax 39 69 99 99

Email: soeborg@vordingborg.com

Drømmen om nyt køkken starter i Søborg! Køkken, bryggers eller bad er en smal sag, for de dygtige konsulenter, der har deres daglige gang i Vordingborg Køkkenet Søborg. Butikken er placeret i et velbesøgt handelskvarter, hvor du eventuelt kan få klaret andre daglige gøremål, når du alligevel lægger et smut forbi os. Vordingborg Køkkenet på Søborg Hovedgade, giver dig gode transportmuligheder, da den offentlige transport er let tilgængelig.

Parkering
Ønsker du at kører hertil i bil, så er det intet problem. Der er en lille parkeringsplads ved siden af butikken, med tidsbegrænset parkering.

 

Køkken i Vordingborg Køkkenet Søborg
Køkken Søborg 

Der findes ikke, som sådan, et særligt eller typisk "Søborg køkken". Køkken projekterne i Søborg ser meget forskellige ud, da den omkringliggende bydel har mange facetter. Derfor har Vordingborg Køkkenets konsulenter, i Søborg, en bred viden og kendskab til de mange forskellige køkken opstillinger — lige fra det lille velindrettede lejligheds køkken og til det store overdådige paracelhus køkken. Ved hver eneste kunde, der træder ind af Vordingborg Køkkenets dør i Søborg, bliver der taget udgangspunkt i denne kundes behov, drømme, ønsker og budget. Kun på den måde opnår vi målet om at opfylde drømmen om nyt køkken, bryggers eller bad.

 

Vordingborg Køkken — Søborg Hovedgade 

Kigger du efter nyt køkken på Søborg Hovedgade, kan du opleve én af Vordingborg Køkkenets mest velindrettede butikker — taget størrelsen i betragtning. Med sine blot 350 m² kan du handle nyt køkken, bryggers eller bad, i en hyggelig butik, hvor der lægges vægt på en personlig og afslappet atmosfære. Her er rig mulighed for at se forskellige køkken- og bad opstillinger, ligesom man kan se låge- og bordplade prøver af hele Vordingborg Køkkenets store sortiment. Et af de største du kan opleve på det danske køkken marked.

 

Nyt badeværelse hos Vordingborg Køkkenet i Søborg
Badeværelse i Søborg 

Skulle du ikke være interesseret i nyt køkken, men er i stedet på udkig efter møbler til nyt badeværelse, i Søborg og omegn, så hjælper vi også gerne med dét. Måske har du fundet et badeværelse — eller flere — her på siden, som vi kan tage udgangspunkt i. Hvis ikke, så er der intet problem i dét. Vordingborg Køkkenet designer nemlig dit nye badeværelse ud fra det behov du måtte have. Vi sammensætter badmøblerne, så de passer de mål som dit rum har og finder frem til de låger, som du bedst kan lide. På den måde bliver dit nye badeværelse tilpasset lige nøjagtig dit hjem og din personlige indretning.

 

Book dit besøg her, via hjemmesiden, eller kig blot forbi Vordingborg Køkken Søborg inden for oplyste åbningstider. 

 

 • Annette, Smørum

  "

  Hej Kristian Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Jeg er blevet den lykkelige ejer af et nyt Vordingborg Køkken. Vi havde den bedste oplevelse med sælgeren Kristian fra Vordingborg Køkken i Søborg. Det var lige fra dag 1, hvor vi skulle mødes og tale om hvilket produkt og hvilken opstilling der passede til vores køkken. Nogen dage efter var vi ude i butikken i Søborg og så det på skærm, det var lige efter vores ønske. Det blev sat i produktion og vi fik vores køkken til den aftalte tid. Levering kom som aftalt. Virkelig kompetente chauffører der leverede det. Så kom opsætningen det gik også efter planen . Det var en dygtig montør Rene der satte det op på en dag som lovet. Idag den 18.6.2020 kom sælgeren Kristian forbi og så det flotte resultat. Kan varmt anbefale dette køkken firma der er ikke en finger at sætte på noget.

 • Flemming, Søborg

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vordinborg køkkenet Søborg. Jeg giver Søborg afdelingen fulde store stjerner. Er netop færdig med projektet med nyt køkken. Personalet i Søborg har hele vejen været utrolig servicemindet og har fra første dag været klar over mit behov og har på intet tidspunkt ikke levet op til mine forventninger alt har bare fungeret, Lige fra tilbud til levering, som iøvrigt også bare var perfekt med rigtig flinke chaffører. Så nu vil jeg bare nyde mit nye køkken med tilfredshed.

 • Rasmus Egvad, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi fik et fantastik køkken fra Vordingborg Køkkenet, som vi er lykkelige for. Frank fra Søborg afdelingen var en kæmpe hjælp, og kom med en del forslag til løsninger vi enten ikke selv havde tænkt på, eller der bare var bedre end vores oprindelige tanker. Vi havde en lille transportskade på en låge, som vi fik ombyttet uden nogen problemer. Så en varm anbefaling herfra.

 • Jens Leopold, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Super service fra Frank Vordingborg køkken Søborg.Et tilpasning stykke som drillede bliv efterfølgende lavet til så det passet perfekt.

 • Anonym, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint, Vordingborg Køkkenet, 

  Tak til Vordingborg køkkenet i Søborg. Det tog kun Alexander 20 minutter at sætte et tilbud sammen, som var merkant bedre end det jeg havde fået andre steder. Dagen efter kom han og målte mit køkken og 3 uger senere fik jeg leveret hele køkkenet. Super nemt, fantastisk kundeservice og hold da helt op et lækkert køkken jeg har fået. Vil anbefale Vordingborg køkkenet i Søborg til alle.