Billede
Vordingborg Køkkenet i Søborg
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

Drømmen om nyt køkken starter i Søborg! Køkken, bryggers eller bad er en smal sag, for de dygtige konsulenter, der har deres daglige gang i Vordingborg Køkkenet Søborg. Butikken er placeret i et velbesøgt handelskvarter, hvor du eventuelt kan få klaret andre daglige gøremål, når du alligevel lægger et smut forbi os. Vordingborg Køkkenet på Søborg Hovedgade, giver dig gode transportmuligheder, da den offentlige transport er let tilgængelig.

Parkering
Ønsker du at kører hertil i bil, så er det intet problem. Der er en lille parkeringsplads ved siden af butikken, med tidsbegrænset parkering.

 

Køkken i Vordingborg Køkkenet Søborg

Køkken Søborg 

Der findes ikke, som sådan, et særligt eller typisk "Søborg køkken". Køkken projekterne i Søborg ser meget forskellige ud, da den omkringliggende bydel har mange facetter. Derfor har Vordingborg Køkkenets konsulenter, i Søborg, en bred viden og kendskab til de mange forskellige køkken opstillinger — lige fra det lille velindrettede lejligheds køkken og til det store overdådige paracelhus køkken. Ved hver eneste kunde, der træder ind af Vordingborg Køkkenets dør i Søborg, bliver der taget udgangspunkt i denne kundes behov, drømme, ønsker og budget. Kun på den måde opnår vi målet om at opfylde drømmen om nyt køkken, bryggers eller bad.

 

Vordingborg Køkken — Søborg Hovedgade 

Kigger du efter nyt køkken på Søborg Hovedgade, kan du opleve én af Vordingborg Køkkenets mest velindrettede butikker — taget størrelsen i betragtning. Med sine blot 350 m² kan du handle nyt køkken, bryggers eller bad, i en hyggelig butik, hvor der lægges vægt på en personlig og afslappet atmosfære. Her er rig mulighed for at se forskellige køkken- og bad opstillinger, ligesom man kan se låge- og bordplade prøver af hele Vordingborg Køkkenets store sortiment. Et af de største du kan opleve på det danske køkken marked.

 

Nyt badeværelse hos Vordingborg Køkkenet i Søborg

Badeværelse i Søborg 

Skulle du ikke være interesseret i nyt køkken, men er i stedet på udkig efter møbler til nyt badeværelse, i Søborg og omegn, så hjælper vi også gerne med dét. Måske har du fundet et badeværelse — eller flere — her på siden, som vi kan tage udgangspunkt i. Hvis ikke, så er der intet problem i dét. Vordingborg Køkkenet designer nemlig dit nye badeværelse ud fra det behov du måtte have. Vi sammensætter badmøblerne, så de passer de mål som dit rum har og finder frem til de låger, som du bedst kan lide. På den måde bliver dit nye badeværelse tilpasset lige nøjagtig dit hjem og din personlige indretning.

 

Book dit besøg her, via hjemmesiden, eller kig blot forbi Vordingborg Køkken Søborg inden for oplyste åbningstider. 

 

55.7321353, 12.5186663

Udtalelser fra vores kunder

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi er super glade for vores nye køkken. Absolut til 5 stjerne. Vi fik en meget fin betjening og efterfølgende besøg og opmåling af Sussie Backer.

Sussie anbefalede HP totalservice til opsætning m.m. Henrik Pedersen kom og gav et samlet tilbud på både elektriker, blikkenslager og maler m.m. og alt har kørt på skinner. Køkkenet blev leveret tidligt om morgenen på den aftalte dag af to flinke unge fyre. Henrik og hans folk har til fulde indfriet vores forventninger. Henrik er en rigtig hyggelig fyr altid i godt humør, det samme gælder hans andre medarbejdere og især Ole havde en skøn humor ligesom Henrik selv.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi har været meget tilfredse med vores bestilling hos Vordingborg Køkkenet. Rigtig god service.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Som nævnt tidligere har vi været yderst tilfredse med levering og opsætning af køkkenet. Det gælder både præcision ved levering og montering af køkkenet. Især var vi yderst tilfredse med den meget kompetente håndværksmæssige udførelse, som levede helt op til vores forventninger.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Ja tusind tak for mit dejlige klædeskab i soveværelset. Jeg fik en meget fin behandling af Sussie (Søborg), hvor jeg tilfældigt stoppede op for at se på mulighederne. Vi fik hurtigt lavet en aftale om besøg, hvor vi blev enige om indretningen.

Der var undervejs nogle problemer med levering af skydelågerne (fik jeg at vide at Sussie), men det betød faktisk, at de blev leveret 5 dage før oprindeligt aftalt, og håndværkerne gik i gang allerede dagen efter. Skabet var som aftalt færdigt dagen før, jeg skulle flytte ind. Flinke håndværkere.

Så jo tak - det har været en god oplevelse og en superløsning for mig i min nye lejlighed.

Tak for den gode service.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi har været meget tilfredse med jeres firma i forbindelse med køb af køkken.

Super service af Sussie i Søborg, lige fra opmåling af køkkenet, til tegning af hvordan, vi kunne indrette det, hun gav os rigtig meget tid, med diverse forslag, så vi blev tilfreds med hvordan det færdige resultat, ville se ud.

Leveringen skete til aftalt tid.

Der var desværre en skade på det ene skab, som blev meddelt til jer, og vi fik mail fra Sussie, at det ville blive ombyttet den 17. september, da vi havde svært med at vente så længe, og skaden ikke kunne Ses, når skabet blev sat op, foreslog vi selv at vi beholdte det, mod evt. en kompensering, på 600,00 kr. Som vi havde givet for vores blandings batteri, også her vendte Sussie tilbage på telefon, og meddelte at det kunne vi blive enige om, og dagen efter var pengene på min konto.

Vi har ikke pakket det ud endnu, da min håndværkere først kommer i næste uge og begynder at sætte det op, men jeg håber selvfølgelig at alt er i orden, ellers må jeg vende tilbage.

Alt i alt er vi meget tilfredse med jeres firma, og vil gerne anbefale til andre at bruge jer.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi har nu fået monteret køkkenet og alt er bare helt perfekt. Det har taget lidt tid for vores elektriker og vvs mand, da vi først skulle have trukket nye kabler og rør samt afløb. Men nu er det bare helt perfekt.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Det var et smertefrit forløb, med glimrende betjening vedr. bestillingen og levering som lovet. Alt blev klaret over telefonen og der var al den hjælp der skulle til.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Et par ting gik galt. Faktura, misforståelse med tømrer og fragtskade på 2 skabe.

Men jeg kan konstaterer at hver gang jeg har ringet til Vordingborg Køkkenet i Søborg er jeg blevet behandlet super godt og i mødekommende. Der er hurtigt sat ind med gode løsninger og hjælp med det sammen. Så jeg har alt i alt været glad for det valgt jeg har truffet da jeg valgte Vordingborg Køkkenet.

Tak for god service :O)

Til Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Stor ros til Sussie Backer fra Vordingborg Køkkenet i Søborg, der har ydet en særdeles god service og vejledning i forbindelse med køb af vores nye køkken. Vi har været glade og haft en god fornemmelse, fra vi var på det første besøg i butikken. Alle aftaler er indtil videre overholdt og køkkenet er leveret til tiden. Køkkenet skal opsættes d 25. feb. så vi håber også alt forløber planmæssigt der. 

Til Vordingborg Køkkenet, Søborg

Leveringen af køkkenet kom som aftalt, og jeg blev varskoet et kvarter før de ankom, som aftalt. Der mangler imidlertid en antirutschmåtte, selv om den er påtegnet ordrebekræftelsen og følgesedlen. Jeg har været al emballagen igennem for at se, om den fejlagtigt skulle være kasseret sammen med den, men det er ikke tilfældet.

Køkkenet blev monteret på den aftalte dag det blev gjort både hurtigt og effektivt. Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit nye køkken, og nyder at det er så let at renligholde.