Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Søborg

Vordingborg køkkenet søborgs farcade

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

 

Tlf. 39 69 55 55
Fax 39 69 99 99

Email: soeborg@vordingborg.com

 • Annette, Smørum

  "

  Hej Kristian Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Jeg er blevet den lykkelige ejer af et nyt Vordingborg Køkken. Vi havde den bedste oplevelse med sælgeren Kristian fra Vordingborg Køkken i Søborg. Det var lige fra dag 1, hvor vi skulle mødes og tale om hvilket produkt og hvilken opstilling der passede til vores køkken. Nogen dage efter var vi ude i butikken i Søborg og så det på skærm, det var lige efter vores ønske. Det blev sat i produktion og vi fik vores køkken til den aftalte tid. Levering kom som aftalt. Virkelig kompetente chauffører der leverede det. Så kom opsætningen det gik også efter planen . Det var en dygtig montør Rene der satte det op på en dag som lovet. Idag den 18.6.2020 kom sælgeren Kristian forbi og så det flotte resultat. Kan varmt anbefale dette køkken firma der er ikke en finger at sætte på noget.

 • Flemming, Søborg

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vordinborg køkkenet Søborg. Jeg giver Søborg afdelingen fulde store stjerner. Er netop færdig med projektet med nyt køkken. Personalet i Søborg har hele vejen været utrolig servicemindet og har fra første dag været klar over mit behov og har på intet tidspunkt ikke levet op til mine forventninger alt har bare fungeret, Lige fra tilbud til levering, som iøvrigt også bare var perfekt med rigtig flinke chaffører. Så nu vil jeg bare nyde mit nye køkken med tilfredshed.

 • Rasmus Egvad, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi fik et fantastik køkken fra Vordingborg Køkkenet, som vi er lykkelige for. Frank fra Søborg afdelingen var en kæmpe hjælp, og kom med en del forslag til løsninger vi enten ikke selv havde tænkt på, eller der bare var bedre end vores oprindelige tanker. Vi havde en lille transportskade på en låge, som vi fik ombyttet uden nogen problemer. Så en varm anbefaling herfra.

 • Jens Leopold, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Super service fra Frank Vordingborg køkken Søborg.Et tilpasning stykke som drillede bliv efterfølgende lavet til så det passet perfekt.

 • Anonym, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint, Vordingborg Køkkenet, 

  Tak til Vordingborg køkkenet i Søborg. Det tog kun Alexander 20 minutter at sætte et tilbud sammen, som var merkant bedre end det jeg havde fået andre steder. Dagen efter kom han og målte mit køkken og 3 uger senere fik jeg leveret hele køkkenet. Super nemt, fantastisk kundeservice og hold da helt op et lækkert køkken jeg har fået. Vil anbefale Vordingborg køkkenet i Søborg til alle.