Søborg

Vordingborg køkkenet søborgs farcade

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

 

Tlf. 39 69 55 55
Fax 39 69 99 99
 

 • Jens Leopold, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Super service fra Frank Vordingborg køkken Søborg.Et tilpasning stykke som drillede bliv efterfølgende lavet til så det passet perfekt.

 • Anonym, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint, Vordingborg Køkkenet, 

  Tak til Vordingborg køkkenet i Søborg. Det tog kun Alexander 20 minutter at sætte et tilbud sammen, som var merkant bedre end det jeg havde fået andre steder. Dagen efter kom han og målte mit køkken og 3 uger senere fik jeg leveret hele køkkenet. Super nemt, fantastisk kundeservice og hold da helt op et lækkert køkken jeg har fået. Vil anbefale Vordingborg køkkenet i Søborg til alle.

 • Dorthe og Henrik Rohmann-Sønderby, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint og Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi har købt et dejligt køkken til vores søn i Brønshøj gennem Vordingborg Køkkenet i Søborg. Vi har fået en god rådgivning og en fantastisk service af Alexander og Frank. Når der opstår uforudsete ting, som driller, er det netop der man finder ud af om man har bestilt køkkenet det rigtige sted. Her har Alexander og Frank også vist at de er fleksible og hurtige til at finde gode løsninger for kunden. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Søborg til dem der skal ud og se på et godt køkken til en god pris hvor man samtidig får en god service.

 • Henrik Jensen, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Super sted. Handlede i Søborg. Fantastisk levering. Lækkert køkken.

 • Rune H., Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi har handlet hos Vordingborg Køkkenet i Søborg, hvor vi fik hjælp af Frank til at finde vores drømmekøkken. Hele forløbet har været rigtig godt, og Frank har været utrolig hjælpsom og forstående hele vejen igennem processen, om det var i butikken eller over mail/telefon. Man føler sig meget velkommen i butikken, og føler ikke man skal haste sig igennem valget af ens kommende køkken. Vi har fået det præcis som vi ville have det, inden for de økonomiske rammer vi nu engang havde. Idéen med køkkenet var at det skulle være midtpunktet i huset, og det er det helt sikkert blevet.