Billede
Vordingborg Køkkenet i Søborg
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

Drømmen om nyt køkken starter i Søborg! Køkken, bryggers eller bad er en smal sag, for de dygtige konsulenter, der har deres daglige gang i Vordingborg Køkkenet Søborg. Butikken er placeret i et velbesøgt handelskvarter, hvor du eventuelt kan få klaret andre daglige gøremål, når du alligevel lægger et smut forbi os. Vordingborg Køkkenet på Søborg Hovedgade, giver dig gode transportmuligheder, da den offentlige transport er let tilgængelig.

Parkering
Ønsker du at kører hertil i bil, så er det intet problem. Der er en lille parkeringsplads ved siden af butikken, med tidsbegrænset parkering.

 

Køkken i Vordingborg Køkkenet Søborg

Køkken Søborg 

Der findes ikke, som sådan, et særligt eller typisk "Søborg køkken". Køkken projekterne i Søborg ser meget forskellige ud, da den omkringliggende bydel har mange facetter. Derfor har Vordingborg Køkkenets konsulenter, i Søborg, en bred viden og kendskab til de mange forskellige køkken opstillinger — lige fra det lille velindrettede lejligheds køkken og til det store overdådige paracelhus køkken. Ved hver eneste kunde, der træder ind af Vordingborg Køkkenets dør i Søborg, bliver der taget udgangspunkt i denne kundes behov, drømme, ønsker og budget. Kun på den måde opnår vi målet om at opfylde drømmen om nyt køkken, bryggers eller bad.

 

Vordingborg Køkken — Søborg Hovedgade 

Kigger du efter nyt køkken på Søborg Hovedgade, kan du opleve én af Vordingborg Køkkenets mest velindrettede butikker — taget størrelsen i betragtning. Med sine blot 350 m² kan du handle nyt køkken, bryggers eller bad, i en hyggelig butik, hvor der lægges vægt på en personlig og afslappet atmosfære. Her er rig mulighed for at se forskellige køkken- og bad opstillinger, ligesom man kan se låge- og bordplade prøver af hele Vordingborg Køkkenets store sortiment. Et af de største du kan opleve på det danske køkken marked.

 

Nyt badeværelse hos Vordingborg Køkkenet i Søborg

Badeværelse i Søborg 

Skulle du ikke være interesseret i nyt køkken, men er i stedet på udkig efter møbler til nyt badeværelse, i Søborg og omegn, så hjælper vi også gerne med dét. Måske har du fundet et badeværelse — eller flere — her på siden, som vi kan tage udgangspunkt i. Hvis ikke, så er der intet problem i dét. Vordingborg Køkkenet designer nemlig dit nye badeværelse ud fra det behov du måtte have. Vi sammensætter badmøblerne, så de passer de mål som dit rum har og finder frem til de låger, som du bedst kan lide. På den måde bliver dit nye badeværelse tilpasset lige nøjagtig dit hjem og din personlige indretning.

 

Book dit besøg her, via hjemmesiden, eller kig blot forbi Vordingborg Køkken Søborg inden for oplyste åbningstider. 

 

55.7321353, 12.5186663

Udtalelser fra vores kunder

Hej Kristian Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Jeg er blevet den lykkelige ejer af et nyt Vordingborg Køkken. Vi havde den bedste oplevelse med sælgeren Kristian fra Vordingborg Køkken i Søborg. Det var lige fra dag 1, hvor vi skulle mødes og tale om hvilket produkt og hvilken opstilling der passede til vores køkken. Nogen dage efter var vi ude i butikken i Søborg og så det på skærm, det var lige efter vores ønske. Det blev sat i produktion og vi fik vores køkken til den aftalte tid. Levering kom som aftalt. Virkelig kompetente chauffører der leverede det. Så kom opsætningen det gik også efter planen . Det var en dygtig montør Rene der satte det op på en dag som lovet. Idag den 18.6.2020 kom sælgeren Kristian forbi og så det flotte resultat. Kan varmt anbefale dette køkken firma der er ikke en finger at sætte på noget.

Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi fik et fantastik køkken fra Vordingborg Køkkenet, som vi er lykkelige for. Frank fra Søborg afdelingen var en kæmpe hjælp, og kom med en del forslag til løsninger vi enten ikke selv havde tænkt på, eller der bare var bedre end vores oprindelige tanker. Vi havde en lille transportskade på en låge, som vi fik ombyttet uden nogen problemer. Så en varm anbefaling herfra.

Hej Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vordinborg køkkenet Søborg. Jeg giver Søborg afdelingen fulde store stjerner. Er netop færdig med projektet med nyt køkken. Personalet i Søborg har hele vejen været utrolig servicemindet og har fra første dag været klar over mit behov og har på intet tidspunkt ikke levet op til mine forventninger alt har bare fungeret, Lige fra tilbud til levering, som iøvrigt også bare var perfekt med rigtig flinke chaffører. Så nu vil jeg bare nyde mit nye køkken med tilfredshed.

Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Super service fra Frank Vordingborg køkken Søborg.Et tilpasning stykke som drillede bliv efterfølgende lavet til så det passet perfekt.

Hej Alexander William Dürr Klint, Vordingborg Køkkenet, 

Tak til Vordingborg køkkenet i Søborg. Det tog kun Alexander 20 minutter at sætte et tilbud sammen, som var merkant bedre end det jeg havde fået andre steder. Dagen efter kom han og målte mit køkken og 3 uger senere fik jeg leveret hele køkkenet. Super nemt, fantastisk kundeservice og hold da helt op et lækkert køkken jeg har fået. Vil anbefale Vordingborg køkkenet i Søborg til alle.

Hej Alexander William Dürr Klint og Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi har købt et dejligt køkken til vores søn i Brønshøj gennem Vordingborg Køkkenet i Søborg. Vi har fået en god rådgivning og en fantastisk service af Alexander og Frank. Når der opstår uforudsete ting, som driller, er det netop der man finder ud af om man har bestilt køkkenet det rigtige sted. Her har Alexander og Frank også vist at de er fleksible og hurtige til at finde gode løsninger for kunden. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Søborg til dem der skal ud og se på et godt køkken til en god pris hvor man samtidig får en god service.

Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Super sted. Handlede i Søborg. Fantastisk levering. Lækkert køkken.

Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Vi har handlet hos Vordingborg Køkkenet i Søborg, hvor vi fik hjælp af Frank til at finde vores drømmekøkken. Hele forløbet har været rigtig godt, og Frank har været utrolig hjælpsom og forstående hele vejen igennem processen, om det var i butikken eller over mail/telefon. Man føler sig meget velkommen i butikken, og føler ikke man skal haste sig igennem valget af ens kommende køkken. Vi har fået det præcis som vi ville have det, inden for de økonomiske rammer vi nu engang havde. Idéen med køkkenet var at det skulle være midtpunktet i huset, og det er det helt sikkert blevet.

Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Jeg er SÅ glad for mit ny køkken og især for den assistance, indlevelse og engagement fra jeres sælger Frank B. Johansens side for at forvandle mit køkken til et sted, hvor jeg igen har lyst til at opholde mig. Frank har virkelig lyttet til mit ønske om et godt, let, lyst og funktionelt køkken. Hans forslag var virkelig godt og tænk, at tegning blev til virkelighed - det plejer ellers at se anderledes ud. 

Levering blev aftalt til 1.11, opsætning den 2.11 og alt forløb som planlagt, nærmest på klokkeslet!

Kæmpe stort TAK til Frank og Vordingborg køkkenet. Jeg spreder i den grad min gode oplevelse til alle, uanset om de ønsker nyt køkken eller ej.

 

Hej Steen K. Petersen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

Har netop fået færdiginstalleret nyt køkken og jeg kan kun give min allerbedste anbefaling. Vi fik en fin, professionel og første klasses service i forretningen på Søborg Hovedgade af Steen K. Petersen, som fulgte salget op til den færdige installation. Håndværkerne med Michael Clausen som koordinator har udført et flot arbejde som vi kan anbefale og vi kan nu glæde os dagligt over det dejlige køkken. Tak for indsatsen som vi gerne anbefaler til andre.