Søborg

Vordingborg køkkenet søborgs farcade

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

 

Tlf. 39 69 55 55
Fax 39 69 99 99
 

 • Vibeke Schoeyen, Søborg

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Fantastisk service af Chakir Touzani-Rifi, som nøje gennemgik mit køb i mindste detalje. Efterfølgende fungerede alt perfekt med hensyn til bekræftelse og levering af samme. Meget fint køkken til meget rimelig pris.

 • Ingrid Tang, Søborg

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Efterleverancen er leveret og monteret og alt er nu som det skal være.

  Det er blevet til et dejligt køkken som jeg glædes over hver dag og en dejlig oplevelse at alt kørte efter planen. Alle involverede var flinke og sympatiske folk - lige fra  transportfolk til køkkenmontører. Og ikke mindst sælgeren Chakir Touzani-Rifi som jævnligt, ganske uopfordret, fulgte op på om alt var som det skulle være. En god oplevelse som jeg gerne anbefaler til andre.

 • Jørgen Nørgaard Pedersen, Søborg

  "

  Hej Steen K. Petersen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Har netop fået færdiginstalleret nyt køkken og jeg kan kun give min allerbedste anbefaling. Vi fik en fin, professionel og første klasses service i forretningen på Søborg Hovedgade af Steen K. Petersen, som fulgte salget op til den færdige installation. Håndværkerne med Michael Clausen som koordinator har udført et flot arbejde som vi kan anbefale og vi kan nu glæde os dagligt over det dejlige køkken. Tak for indsatsen som vi gerne anbefaler til andre.

 • Dorthe, Søborg

  "

  Hej Steen K. Petersen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi er superglade for vores nye Vordingborg køkken og vi vil gerne afbefale Vordingborg køkkenet til andre. Vi har fået en super betjening og vejledning gennem hele vores køkkenprojekt af Steen k. Petersen.

 • Connie, Søborg

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi er meget glade for vor ny køkken fra Vordingborg Køkken. Vi har fået en meget fin behandling af Charkir. Han er meget kompetent og han har fuldt op på sagen under hele forløbet. Vi er meget tilfredse.