Søborg

Vordingborg køkkenet søborgs farcade

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Få hele butikken for dig selv! – Specialåbent kun for dig (også i helligdagene), ring på tlf. 29 22 31 20

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Søborg Hovedgade 48
2860 Søborg

 

Tlf. 39 69 55 55
Fax 39 69 99 99
 

 • Flemming, Søborg

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vordinborg køkkenet Søborg. Jeg giver Søborg afdelingen fulde store stjerner. Er netop færdig med projektet med nyt køkken. Personalet i Søborg har hele vejen været utrolig servicemindet og har fra første dag været klar over mit behov og har på intet tidspunkt ikke levet op til mine forventninger alt har bare fungeret, Lige fra tilbud til levering, som iøvrigt også bare var perfekt med rigtig flinke chaffører. Så nu vil jeg bare nyde mit nye køkken med tilfredshed.

 • Rasmus Egvad, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi fik et fantastik køkken fra Vordingborg Køkkenet, som vi er lykkelige for. Frank fra Søborg afdelingen var en kæmpe hjælp, og kom med en del forslag til løsninger vi enten ikke selv havde tænkt på, eller der bare var bedre end vores oprindelige tanker. Vi havde en lille transportskade på en låge, som vi fik ombyttet uden nogen problemer. Så en varm anbefaling herfra.

 • Jens Leopold, Søborg

  "

  Hej Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Super service fra Frank Vordingborg køkken Søborg.Et tilpasning stykke som drillede bliv efterfølgende lavet til så det passet perfekt.

 • Anonym, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint, Vordingborg Køkkenet, 

  Tak til Vordingborg køkkenet i Søborg. Det tog kun Alexander 20 minutter at sætte et tilbud sammen, som var merkant bedre end det jeg havde fået andre steder. Dagen efter kom han og målte mit køkken og 3 uger senere fik jeg leveret hele køkkenet. Super nemt, fantastisk kundeservice og hold da helt op et lækkert køkken jeg har fået. Vil anbefale Vordingborg køkkenet i Søborg til alle.

 • Dorthe og Henrik Rohmann-Sønderby, Søborg

  "

  Hej Alexander William Dürr Klint og Frank Baun Johansen, Vordingborg Køkkenet, Søborg

  Vi har købt et dejligt køkken til vores søn i Brønshøj gennem Vordingborg Køkkenet i Søborg. Vi har fået en god rådgivning og en fantastisk service af Alexander og Frank. Når der opstår uforudsete ting, som driller, er det netop der man finder ud af om man har bestilt køkkenet det rigtige sted. Her har Alexander og Frank også vist at de er fleksible og hurtige til at finde gode løsninger for kunden. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Søborg til dem der skal ud og se på et godt køkken til en god pris hvor man samtidig får en god service.