Pressemeddelelse:

Succesregnskab fra Vordingborg Køkkenet, Danskerne vil have Luksus alle har råd til!

For yderligere information kontakt: adm.dir. Hjalmar Hansen tlf. 55 37 21 22.

Vordingborg Køkkenet bryder atter mønstret og viser hvad udkants Danmark kan!

En vaskeægte solstråle historie er, hvad man kan læse i Vordingborg Køkkenets seneste årsregnskab. En omsætningsfremgang på intet mindre end 26% resulterede i en omsætning på 327 mio. for den sydsjællandske køkkenkoncern i 2013. Bundlinjen var også rigtigt pæn ‐ overskuddet blev på 27 mio. kr. før skat.

Om baggrunden for succesen udtaler adm. dir. Hjalmar Hansen ”Først og fremmest, så er vi positive mennesker som har den livsfilosofi, at vi skal kigge fremad og skabe udvikling. Al den negative snak om udkants Danmark, kan vi ikke brug til noget. Mit fokus ligge på at have den rigtige organisation, de rigtige produkter og ikke mindst de rigtige priser. Så viser historien at vi sagtens kan skabe en succes selv om hovedkontoret ikke ligge på Rådhuspladsen i København.

”Vi ændrede for år tilbage vores slogan til ”luksus alle har råd til!”  Vi så, at danskeren ville have luksus der er til at betale”, fremfører adm. dir. Hjalmar Hansen. ”Jeg er slet ikke i tvivl om, hvorfor vi har succes. Vi respekterer, at danskeren under og efter finanskrisen er blevet en dygtigere og dygtigere indkøber. Og en dygtig indkøber gennemskuer hurtigt, hvor man får mest for pengene. Kigger vi på de tilgængelige markedsmålinger, så tager vi markedsandele fra mange af de andre full service kæder, og ikke mindst fra gør‐det‐selv kæderne”, Udtaler adm. dir. Hjalmar Hansen. 

Til at illustrere, hvordan man får mere for pengene hos Vordingborg Køkkenet, bruger han et helt almindeligt skab som eksempel. Hos Vordingborg Køkkenet er der ingen unødige huller hvor der kan samles snavs og fugt – konkurrenternes skabe er oftest fyldt med huller, hvor der kan gro utøj.

Og sådan kunne direktøren fortsætte igennem et helt køkken. Pointen er, at når kunden ser og oplever den store forskel i kvalitet og en meget skarp pris, jamen så vælger kunden Vordingborg Køkkenet.

Den sydsjællandske køkkenkæde er i modsætning til andre aktører på markedet en kapital kæde, hvor al markedsdrivende viden og økonomi er samlet under ét tag i Vordingborg. ”Som det fremgår af regnskabet så har vi en meget stærk økonomi. Vores kunder er sikret komplet og kvalitetssikret levering af deres nye drømmekøkken. Det vægter danskeren højere og højere i købsøjeblikket, uddyber adm. dir. Hjalmar Hansen.

Adspurgt om fremtidsplanerne og perspektiverne, så er direktøren fortsat optimist – ” Jeg er sikker på, at vi står stærkere når vi rammer nytår, end sidste gang vi ramte nytår. Vi har startet året godt med lanceringen af VORDINGBORG URBAN, så vi nu har to meget stærke serier VORDINGBORG PLUS og VORDINGBORG URBAN. Vi har planer om nye butikker og markedsføringen kører på højeste blus, med masser af gode tilbud netop nu. Så udsigten fra min stol er fantastisk!”

vordingborg køkkenet nøgletal