Pressemeddelelse

29. april 2021

Direktør siger tak til kunder og medarbejdere

Motiverede medarbejdere og Corona-samarbejde med kunderne har været nøglen til et succesfuldt 2020 for Vordingborg Køkkenet. Det har det sydsjællandske køkkenfirma, Vordingborg Køkkenet, i den grad måttet sande. Det har nemlig været medarbejdernes fortjeneste, at Vordingborg Køkkenet er kommet så godt igennem 2020.

Da Corona i marts 2020 bankede på døren i hele verden, blev danskerne tvunget til at agere anderledes, end de tidligere havde været vant til. Dette gjaldt både i privatlivet, hvor der nu skulle holdes afstand, der måtte ikke gives kram til de nærmeste, og alt blev sprittet af, men også i danske virksomheder var det nu en anden hverdag, der skulle tilrettelægges.

Vordingborg Køkkenet var også en af virksomhederne, der måtte sadle om. I køkkenfirmaets butikker, fordelt i hele Danmark, var der naturligvis regler udarbejdet af myndighederne, som skulle overholdes, men også på hovedkontoret i Vordingborg skulle der udtænkes måder, hvorpå man på en god og konstruktiv måde kunne leve og arbejde med Corona. Der skulle findes løsninger, så alle fortsat kunne tage på arbejde i trygge rammer.

Der blev holdt møder, læst op på myndighedernes retningslinjer og lagt strategier. I samråd med ledelsen kom medarbejderne dermed frem til de løsninger, der passede bedst for dem – inden for ansvarlige rammer naturligvis.

  • Jeg er så stolt over, at mine medarbejdere har taget et kæmpe ansvar og været med til at finde på nye måder at arbejde på. Tænk engang at være så heldig at have medarbejdere, der udviser så meget ansvar, arbejdsglæde og sammenhold i en situation, som ingen af os har oplevet før. Det kan man som direktør kun være stolt af, udtaler adm. dir. Hjalmar Hansen

Samarbejdet på tværs af afdelingerne om at finde nye veje at arbejde på i hverdagen har resulteret i et fælles mål, nemlig at komme så godt igennem sundhedskrisen som muligt og har været med til at afføde en øget arbejdsglæde i medarbejderstaben. Den øgede arbejdsglæde kan spores i hele Vordingborg Køkkenet. I butikkerne er det specielt samarbejdet mellem konsulenterne og kunderne, der har resulteret i, at 2020 har været et godt år.

  • Uden vores kunder ville vi slet ikke være her, fortsætter Hjalmar Hansen. Den fleksibilitet vores kunder har udvist i en situation, som ingen af os nogensinde havde forestillet os at skulle stå i, er helt utrolig. Samarbejde om at få tingene til at lykkes mellem køkkenkonsulenter og kunder har været uovertruffent. Det er fantastisk, den medmenneskelighed vi er blevet mødt med.

Det har for køkkenkonsulenterne været vigtigt, at kunderne har kunnet mærke Corona mindst muligt. Der måtte derfor tænkes kreativt, for at retningslinjer blev overholdt samtidig med, at den store interesse for at få nyt køkken kunne imødekommes.

  • 2020 har på mange måder været et vildt år. Selvfølgelig er vi stolte over at kunne komme ud med så flot et regnskabsresultat, men i bund og grund er det vores medarbejderes hårde arbejde og vores kunders medmenneskelighed, der har sørget for vores succes. Derfor vil jeg dedikere Vordingborg Køkkenets regnskab i 2020 til vores medarbejdere og vores kunder, afslutter Hjalmar Hansen.

Administraittion

Billedtekst: Vordingborg Køkkenets medarbejdere har vist en fantastisk arbejdsglæde og vilje til at tænke alternativt for at komme gennem et Corona-præget 2020 på bedste vis. Det er lykkedes til fulde.

Find Vordingborg Køkkenets årsregnskab for 2020 her