Pressemeddelelse:

For tredje gang vinder en af Vordingborg Køkkenets elever Dansk Industris pris for bedste Elev

Det var en tydeligt overasket og glad Steven Fast Petersen, som her til morgen på Vordingborg Køkkenets hovedkontor blev overrasket med nyheden om, at han har vundet Dansk Industris Lærlinge pris som årets lærling. Steven Fast Petersen kommer fra Vordingborg og bor stadig i Vordingborg. I Vordingborg Køkkenets indstilling til, hvorfor Steven har gjort sig fortjent til prisen står blandt andet:

”Han er altid positiv og utrolig hjælpsom. Selv ved, den for ham, meget "simple" IT hjælp, er han klar med et smil på læben”

Steven har efter endt uddannelse fået job som IT-ansvarlig hos Vordingborg Køkkenet. At vi nu for tredje gang uddanner årets lærling er jeg sindssyg stolt af. Det er resultatet af at vi igennem mange år har haft en klar strategi om, at vi som en stor lokal virksomhed er vores sociale ansvar bevidst, og til stadighed giver elever og lærlinge chancen for at uddanne sig hos os. Faktisk var 2016 et rekord år for os på den front idet vi aldrig har haft så mange elever og lærlinge tidligere faktisk hele 7, udtaler Adm. direktør Hjalmar Hansen

For yderligere kontakt venligst Vordingborg Køkkenets hovednummer 55 37 21 22

 

 

årets lærling vordingborg køkkenet