Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Vinkelkøkken

Skal du til at udskifte dit nuværende vinkelkøkken, eller drømmer du om at etablere et nyt lækkert vinkelkøkken? Så er der masser af inspiration at hente hos Vordingborg Køkkenet. Vinkelkøkkenet vil altid være en populær type køkken, fordi du med denne type køkken sikrer dig en masse skabs, - og skuffeplads, samt ligeledes ofte får en del bordpladeplads. Alt dette i kombination med god gulvplads, som enten kan udnyttes ved at placere et spisebord eller som blot kan bruges til, at give plads til de helt store armbevægelser.

Tag et kig på vores mange smukke udstillings vinkelkøkken, i vores showrooms eller på vores hjemmeside. For yderligere inspiration kan du også altid bestille vores lækre katalog. Inden længe vil du være godt klædt på til, at få designet og bestilt dit nye vinkelkøkken!

Hvad er et vinkelkøkken?

Et vinkelkøkken er kort fortalt et køkken hvor to tilstødende sider mødes, og danner en vinkel. Vinkelkøkkener kan både laves så de flugter med to af rummets vægge, mens det også kan laves ved at én side flugter en væg, mens den anden side står frit i rummet. Vinkelkøkkenet er genialt i både små og store rum, da det giver dig en masse plads og luft. Der findes utroligt mange designmuligheder, når det kommer til vinkelkøkkenet og vores køkkenkonsulenter er superskarpe til, at komme med fede løsninger og se unikke muligheder i et hvert køkken. Få en konsulent til at lave dig et gratis designforslag, på et vinkelkøkken. Du vil ikke fortryde!

Lille vinkelkøkken

Et vinkelkøkken er smart i et lille rum, da det efterlader noget gulvplads og dermed giver en følelse af luft og rummelighed. Gulvpladsen giver dig også en frihed i forhold til indretning, da du kan udnytte gulvpladsen til et spisebord eller en praktisk serveringsvogn – her er det helt op til dig og dine præferencer, at vurdere hvad du vil få mest glæde ud af.

Vi hjælper dig gerne gennem hele processen, og designer indtil du er helt tilfreds. Det kan være, at du i første omgang har fået tegnet et vinkelkøkken med hjørneskab, men at du i virkeligheden helst vil have et vinkelkøkken uden hjørneskab – så designer vi naturligvis ud fra dine ønsker og krav.

Vinkelkøkken med ø

Drømmer du om et lækkert vinkelkøkken med kogeø? Det kan vi godt forstå! Ved at kombinere vinkelkøkkenet med en kogeø, sikrer du dig næsten uanede mængder af både opbevarings, - og bordplads. Derudover kan vinkelkøkkenet være med til, at danne nogle rammer om køkkenet som rum, mens kogeøen kan være med til, at forbinde eksempelvis stor stue med køkken i vinkel.

Ønsker du ikke en kogeø af designmæssige eller pladsmæssige årsager, kan du i stedet blot lave et lækkert åbent vinkelkøkken, dette kan enten være i forbindelse med din spisestue eller stue. På den måde kan du skabe et unikt og hyggeligt køkken alrum, hvor køkkenet får et hjørne for sig selv, men hvor du fortsat har mulighed for, at være sammen med familien, og hvor køkkenet og den resterende indretning ikke nødvendigvis behøver at smelte sammen. Hermed har du fortsat afgrænsede zoner i dit ellers åbne rum.