Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Salgs- og Marketingchef

 

Arbejdsområder:

  • Markedsføring
  • Salg
  • Ledelse

 

Mads Skjoldby har siden 2002 været med ombord i Vordingborg Køkkenet og har dermed været med til at skabe det Vordingborg Køkkenet, som vi kender det i dag; nemlig en af Danmarks førende køkkenvirksomheder. Mads har en kandidat i økonomisk markedsføring og står i spidsen for salg og marketing.

Vordingborg Køkkenets markedsføring bliver primært lavet i vores in house marketing-afdeling. Det er vigtigt for os at have en strømlinet markedsføring, dag-til-dag levering af markedsføringsmateriale til vores butikker og at videreudvikle vores brand.

Vi ynder at have glade medarbejdere, og vi går en ekstra mil for at finde de rigtige medarbejdere. Vi gør en dyd ud af at have glade medarbejdere, der bliver hos os i mange år, og vi sætter vores medarbejderes velbefindende højt. Hos os er kommunikationsvejen mellem ledelse og medarbejder kort, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Vordingborg Køkkenets salgsafdeling består af ca. 130 køkkenkonsulenter fordelt på vores 26 butikker. Det er vigtigt for os at levere det, som vores kunder efterspørger, og vi er altid klar til at lave en god handel.