Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Nyt køkken til 25.000 kr.

Hos Vordingborg Køkkenet i Valby har vi udvidet butikken og udviklet et helt nyt koncept, som vi gerne vil vise til dig.

Vi har fyldt butikken med 25 køkkener, som hvert koster 25.000 kr. Der er alt, hvad dit køkkenhjerte kan begære, lige fra ligesidet køkkener til køkkener med køkkenøer og barløsninger. Kom ind forbi os og se alle de forskellige muligheder, du har til dit nye drømmekøkken, til blot 25.000 kr.

Du kan her på siden få et lille indblik i, hvordan de forskellige køkkener ser ud. 

oplev 25 køkkener til 25.000,-
oplev 25 køkkener til 25.000,-
oplev 25 køkkener til 25.000,-

 

 

 

 

 

 

 

Book allerede nu et møde med os 

Når du har aftalt tidspunkt for et møde, kommer konsulenten på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten vil derefter måle rummet til dit nye køkken op. Efterfølgende tager konsulenten tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Endelig kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken. Alt dette er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE.