Hej Morten K. Egelberg, Vordingborg Køkkenet, København V
 
Først og fremmest er det et rigtig flot køkken, som vi bliver rigtigt glade for.

Dernæst største tilfredshed med Morten, Vesterbrogade, som har været vores personlige køkkenmand. Rigtig god, venlig og kompetent
betjening i forretningen og hjemme hos os. Morten er rigtig god til at komme med løsninger og lytte til vores behov og virker særdeles reel, stor tak til ham.
 
Ved øvrig telefonisk henvendelse til butikken, meget venlig betjening.
 
Levering præcis, venlige fragtchauffører. Rigtig dygtig og præcis montør, tak til ham.
 
Eneste punkt, hvor vi kunne ønske anderledes betjening var ved telefonisk henvendelse til jeres servicecenter. Da vi modtog diverse fragtbreve fremgik det bl.a. at vi selv havde ansvar for at tjekke leveringen.

Vi rettede henvendelse på det oplyste telefonnummer og bad om at få udførlig leveringsliste, idet både forretning, chauffør og montør udtalte, at vi ikke har mulighed for at tjekke om levering er korrekt, når vi ikke præcis ved hvorledes varerne er pakket. Således en mundtlig forsikring om, at vi ikke behøvede at tjekke. Dog skabte det noget usikkerhed hos os om ansvar, hvis noget ikke havde været, som det skulle. 

Betjening i kundecenter/servicecenter var ikke særlig optimal, idet vi blot fik besked om, at leveringspapirer var udfærdiget andetsteds - punktum. Så står man lidt tilbage som kunde med en usikker fornemmelse.
 
Men heldigvis ødelægger det ikke vores oplevelse at et seriøst firma.

Butik