Køkken

Du er her

Garanti

Vordingborg Køkkenet har eksisteret siden 1963 og historien fornægter sig ikke. Det er din overordnede garanti for, at du handler med en seriøs virksomhed.

Vi lægger også vægt på at opføre os ordentligt i forhold til vores kunder. Gode produkter, god service og ordentlighed er vores eksistensberettigelse, og vi følger de bestemmelser som er angivet i købeloven.

Produktgaranti
Vordingborg Køkkenet stiller naturligvis den produktgaranti, som lovgivningen foreskriver. Skulle du efter den lovpligtige garantiperiode få et problem med dit Vordingborg Køkken, så kigger vi sammen på det og finder en løsning, hvis det er åbenlyst, at der er tale om en produktfejl og ikke om forkert brug, slitage eller opbevaring. Vordingborg Køkkenet lever af glade tilfredse kunder - vi vil gøre meget for, at du bliver det i mange år.

Økonomisk garanti
Vordingborg Køkkenet A/S ejer alle 27 butikker i kæden og er derfor det selskab, du handler med i alle køkken- og badleverancer. Som kunde er du derfor sikret tryghed i alle købets faser og sikkerhed for, at du altid vil modtage de ydelser, du har betalt for (fx hvis du har forudbetalt en andel ved ordreafgivelse). Du handler altså ikke med en mindre, selvstændig franchisetager. Der er den økonomiske tryghed til forskel.

Tilfredshedsgaranti
Vordingborg Køkkenet er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF) under Dansk Byggeri. Som forbruger har du derfor mulighed for at klage over køkkenleverancer til Byggeriets Ankenævn, som består af repræsentanter fra forbrugerrådet samt en landsdommer. Det vil sikre dig uvildig behandling af din sag, hvis du føler, at du er blevet forkert behandlet i forbindelse med et køkkenkøb. Vordingborg Køkkenet har skrevet under på, at vi vil følge alle nævnets afgørelser, hvis vi skulle blive part i en sag.  Læs mere på Køkken Anke Foreningens hjemmeside.