rustik køkkenbordplade med kogezone
40 mm bordplade

Vordingborg Køkkenet giver dig bordplader i 40 mm med indbygget fugtbeskyttelse - uden ekstra betaling. Og der er mere end 40 forskellige bordplader at vælge imellem.

hvid skuffe i luksus køkken
Praktisk affaldssortering

Vordingborg Køkkenet giver dig et affaldssystem med lækker, nem og overskuelig affaldssortering.

lejlighedskøkken med hvidevarer og bordplade
Book Møde

Du er her

Det perfekte lejlighedskøkken

Serie: 
Plus-Credo 765

Her er lejlighedskøkkenet med en let og luftig opbygning. Selvom pladsen er begrænset, kan du sagtens få et fantastisk, rummeligt køkken med lækre løsninger. Her er en super smart kombination med en flot grå låge, som bliver lysnet op med den lyse træbordplade.

Køkkenet er funktionelt og inkluderer indbyggede hårde hvidevarer, sokkel og masser af god skabsplads i de fabrikssamlede elementer. Selv emhætten er integreret i et af overskabene. Vasken og armaturet leveres i rustfrit stål og krom, som er med til at lægge den sidste flotte finish på køkkenet.

Drømmer du om et lækkert vinkelkøkken, er mulighederne mange. Vordingborg PLUS sortimentet byder på flere forskellige typer hjørneskabe. Alt afhængigt af dit behov kan du vælge et skab med hylder, et skab med karrusel, der trækker lågerne med rundt, eller måske ville hylder med sving-udtræk være lige det, du står og mangler. Dette er blot et udpluk af vores modeller inden for hjørneskabe. Vores salgskonsulenter i en af vores 26 butikker står altid parate til at råde og vejlede dig på vejen mod dit nye drømmekøkken.

Prisen gælder den viste opstilling inkl. elementer, hvidevarer, bordplader og fragt. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.