sylt vitrineskab sort køkken vordingborg køkkenet
Vitrineskabe

Vitrineskabe giver et flot udtryk i dit køkken, og samtidig får du et dejligt overblik over indholdet i skabet.

integreret opvaskemaskine køkken vordingborg køkkenet
Integreret opvaskemaskine

Bevar de flotte linjer i køkkenet ved at integrere opvaskemaskinen.

integeret køleskab køkken vordingborg køkkenet
Tilpassede skabe

Vordingborg Køkkenet tilbyder dig et stort udvalg blandt topmodeller inden for hvidevarer, og alle hvidevareskabe er specialtilpasset det enkelte produkt. 

Book Møde

Du er her

Det elegante åbne landkøkken

Serie: 
Plus-Sylt 851

Den flotte Sylt er en fyldningslåge, der tilfører en elegance til køkkenet med de mange flotte detaljer, nicheplader og flotte afslutninger. Den sorte farve er et innovativt pust til den romantiske landlige fyldningslåge, og der kommer en elegant råhed over landkøkkenet. 

Lågen er en af vores absolut bestsellere. Overfladen er silkeblød og sammen med den matte finish får du her en låge, der både er flot og meget rengøringsvenlig. Landkøkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer, og alle skuffe og skabe er naturligvis med softluk og fuldt udtræk.

Når du vælger skuffe-elementer til dit nye køkken, får du skuffer, der består af metalrammer, hvorpå du nemt kan klikke skuffefronten af og på. Laste-evnen i skufferne spænder fra op til 40 kg i et 60 cm. bredt skuffe-element til maks. 80 kg i et 120 cm. bredt skab.

Prisen gælder den viste opstilling inkl. elementer, hvidevarer, bordplader og fragt. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.