Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Bordplader

Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af flotte og meget slidstærke laminatbordplader. I vores Vordingborg PLUS-sortiment herunder ser du et udvalg af de 46 bordpladevarianter, som du kan få i 40 mm. Flere af dem findes også i en 100 mm tyk plade eller en 16 mm tynd slimline-version.

Uanset om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa, har vi bordplader, der nemt kan tilpasses dit og din families behov. Du kan få leveret din nye bordplade i helt op til 510 cm. længde.

Når du vælger en laminatbordplade i trælook, får du et produkt, som til forveksling ligner massivt træ. De fine træstrukturer og små detaljer er nøje gengivet, for et 100% naturtro look. Dog er laminatbordpladerne både billigere, væsentligt stærkere og nemmere at vedligeholde.                                   

Ønsker du et mere rustikt udtryk på din laminatbordplade, er mulighederne mange. Bordplade-sortimentet i Vordingborg PLUS rummer alt fra beton-look i flere nuancer, skifer-look og diverse sten-look bordplader, til metal-look plader.

Det er naturligvis også muligt at vælge en ensfarvet laminatbordplade i enten grå, sort eller hvid.

Fælles for bordpladerne i Vordingborg PLUS-sortimentet er bl.a., at du selv kan være med til at designe udtrykket på din nye bordplade. Du kan nemlig vælge, om kantfarven skal være den samme som selve bordpladen eller en anden farve fra sortimentet. Her er det også muligt at vælge farver fra vores Color Concept.