Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

hvidt luksus køkken med hvidevarer og bordplade
moderne hvidevarer med indbygget kaffemaskine
Luksus ovne fra Siemens

Med to ovne kan du lave flere retter på én gang, hvis I er mange til bords. Den ene ovn kan fx. være en kombi-ovn, så den har microovnsfunktion. Mellem de to ovne er der sat en toplækker indbygget espressomaskine, som laver en fantastisk kaffe.

lækker indbygget emhætte til køkkenet
Indbygget bordemfang

Smart og eksklusiv bordemfang, så du undgår at emhætten tager udsynet ved en kogeø. Når den ikke er i brug køres den ned og bliver plan med bordpladen.

Book møde enten hjemme hos dig eller virtuelt

Du er her

Designerens køkkendesign

Serie: 
Plus-Flash 450

Prisen er alt inklusive og gælder elementer, hvidevarer, bordplader og fragt.

Drømmer du om eksklusivt køkkendesign med rene linjer, materialer i topklasse,  fantastiske funktionaliteter og lækre detaljer, så er dette dit nye køkken!

Her er virkelig kræset for kvaliteten og detaljerne. Bl.a. med to Siemensovne inkl. indbygget micro-ovn samt en meget lækker, indbygget espressomaskine mellem de to ovne. Masser af skabe og skuffer med ALT indenfor de nyeste indretningsløsninger. Tekniske detaljer, som fuldt udtræk og softluk, gør det til en drøm at udfolde sine gastronomiske evner i dette fantastiske rum.

De hvide låger, med alu-grebsliste samt en bordplade i trælook, giver et stilrent design og skaber en flot kontrast.

Køkkenet er holdt i hvid højglans med en super flot og praktisk barløsning foran kogeøen, som desuden har et rigtig lækkert, indbygget bordemfang. Ved barløsningen kan familien eller gæster sidde og få en lille snack og en hyggelig sludder, mens der kokkereres i køkkenet. Kogeøens udadvendte placering gør, at du som kok kan følge med i, hvad der sker i resten af rummet.

Prisen kan ikke kombineres med rabatter. Forbehold for fejl.

Læs mere om højglans køkkener