Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Køkken lejlighed

Bor du i lejlighed, og drømmer du om nyt køkken? Så er du havnet det helt rigtige sted. Pladsen kan ofte være træng i en lejlighed, rummene er måske mindre og mere lukkede, og i gamle lejligheder kan både vægge og gulve være skæve. Sådan kan det også være i ældre huse, og derfor er vi, hos Vordingborg Køkkenet ligeså dygtige til at lave køkkener til lejligheder, som vi er til huse. Du skal derfor ikke bekymre dig over, at skulle lave køkken i lejlighed – det er nemlig muligt, at komme i mål med drømmen. Hos os går vi ikke på kompromis med noget, selvom din bolig måske ikke har så meget plads. Dine køkkendrømme kan stadig opfyldes, som i et hvert andet køkken.

Køkken inspiration lejlighed

Når du skal lave køkken i lille lejlighed, kan det være, at du har behov for en masse inspiration for, at se de mange forskellige indretningsmuligheder, praktiske løsninger osv. Den inspiration kan du blandt andet finde i en af vores mange showrooms – her vil du finde et udvalg af smukke og praktiske køkkener, i forskellige størrelser og designs. Derudover kan du finde en masse køkkeninspiration i vores køkkenkatalog, som du kan bestille eller downloade her. Vores hjemmeside bugner også af køkkeninspiration, her kan du endda danne dig et overblik over, hvor meget køkken du kan få for pengene, hvis du handler hos Vordingborg Køkkenet.

Nyt køkken lejlighed

Der er mange regler og forskrifter, der skal overholdes når, du etablerer nyt køkken i din lejlighed. Ofte vil der både være et reglement fra din boligforening, som skal overholdes, og så vil der altid være regler fra eksempelvis kommunen. Det er en god idé at undersøge alle regler og lovgivninger, inden du giver dig i kast med, at rive dit gamle køkken ned. Det er blandt andet vigtigt, at du tager højde for udsugning i køkken i lejlighed – her skal du sørge for, ikke at forringe den ventilation der er i forvejen, mens du samtidig skal tænke over støj, - og lugtgener for beboerne i ejendommen.

Køkken i lille lejlighed

At etablere køkken i lille lejlighed, behøver ikke være en større udfordring end som så. Med kreativitet og praktiske løsninger, kan man få et super funktionelt og lækkert nyt køkken i lille lejlighed – også selvom kvadratmeterne er få. Det handler i bund og grund om dine prioriteter, da disse er altafgørende for, hvordan indretningen kan blive. Vordingborg Køkkenets dygtige konsulenter sidder naturligvis klar til, at give dig gode råd og fif, og er altid klar på at lave et gratis designforslag til dig. På vores hjemmeside har vi en hel side med inspiration til indretning af det lille køkken. Du finder den lige her.

Køkken alrum lejlighed

De fleste ældre lejligheder er ikke født med et køkken alrum, men i takt med, at vores prioriteringer har ændret sig, er køkken alrummet blevet mere og mere populært. Køkkenet er ikke længere et rum, som skal gemmes væk, og kun tjener et praktisk formål. For mange er køkkenet blevet hjemmets samlingspunkt, netop fordi det er lavet som et alrum, hvor der er plads til både leg, madlavning og samvær. Fordi de gamle lejligheder ikke er indrettet med henblik på, at lave et køkken alrum, kan det være nødvendigt, at flytte køkken i lejlighed. Hertil vil mange nok spørge ”Kan man flytte et køkken i en lejlighed?”. I langt de fleste tilfælde kan man godt. Det er dog meget vigtigt, at du både rådfører dig med bestyrelsen i din forening, med en fagmand, samt tjekker på kommunens hjemmeside, om der er specifikke regler og love, som skal overholdes, inden du giver dig i kast med projektet.