Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Integreret opvaskemaskine

Det er blevet et populært, og efterhånden også helt almindeligt valg at få sin opvaskemaskine integreret, når man laver nyt køkken. Den integrerede opvaskemaskine bidrager med, at skabe et mere strømlinet udtryk i køkkenet, da de lækre og rene fronter ikke brydes af en overflade i et helt andet materiale.

Når du ser et tilbud hos Vordingborg Køkkenet vil det altid være ALT inklusive. Det vil sige, at alle hårde hvidevarer indgår i tilbuddet, og på den måde sikrer du dig også, at du får en billig integreret opvaskemaskine, som ikke bryder dit budget, da vi sørger for, at dit budget til hver en tid vil overholdes.

Hvad er en integreret opvaskemaskine?

En integreret opvaskemaskine er en opvaskemaskine, som integreres i køkkenet ved at der påsættes en lågefront på opvaskemaskinen, som er magen til de resterende lågefronter. Denne type opvaskemaskine kommer uden front- top, - eller sideplader, og ligner derfor ikke en almindelig opvaskemaskine, som man kender den, når du får den leveret. Når først den er monteret, og lågen er påsat, vil den dog blende smukt ind i køkkenets design. På en integreret opvaskemaskine sidder alle knapper i toppen hvilket vil sige, at de er skjult når maskinen er lukket. På den måde bevares det rene udtryk, og opvaskemaskinen ligner blot et hvert andet køkkenskab.

Ønsker du i stedet en delintegreret opvaskemaskine, hvor knapperne er synlige, er dette også en mulighed

Junker opvaskemaskine, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Bedste opvaskemaskine integreret

Der vil altid være opvaskemaskine integreret i tilbud fra Vordingborg Køkkenet. Vi værner virkelig om vores ”alt inklusive-koncept”, da dette er med til at sikre, dig som kunde, de allerbedste priser på både køkkenelementer, men også på hårde hvidevarer. Dette betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af dit nye køkken. Har du brugt flere timer på at søge efter ”bedst i test opvaskemaskine integreret”, fordi du ønsker en god integreret opvaskemaskine, til dit nye køkken? Dette behøver du slet ikke bekymre dig om! Vordingborg Køkkenet fører nemlig kun hvidevarer fra kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROGRESS og BAUKNECH. Derved kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af opvaskemaskiner i høj kvalitet, og med nyeste teknologi. Alt du skal gøre er blot, at fortælle vores køkkenkonsulent om dine præferencer, hvorefter vi vedlægger den valgte opvaskemaskine i tilbuddet.

Integreret opvaskemaskine montering

Montering af integreret opvaskemaskine, bør altid udføres af en fagmand. Således sikrer du dig, at alt bliver gjort korrekt, og at samtlige regler og forskrifter bliver overholdt. Bestiller du montering, af dit nye køkken, gennem Vordingborg Køkkenet, vil montøren stå for montering af låge på integreret opvaskemaskine. Derefter skal du have en fagmand til at tilslutte strøm og vand. Vordingborg Køkkenets montører opsætter derved ikke maskinen for dig, og kan heller ikke tilpasse den, da det først kan gøres når maskinen endeligt er tilsluttet og på plads. Vordingborg Køkkenets montør sørger altså udelukkende for, at montere lågen, mens du selv står for at finde en fagmand til, at installere maskinen.

Integreret opvaskemaskine 45 cm

I den lille lejlighed, sommerhuset eller hvis man blot er få personer i husholdningen, kan en opvaskemaskine på 45 cm være rigtig smart. Den kan nøjagtigt det samme som en opvaskemaskine i standard størrelse, forskellen er blot at den på 45 cm er mindre, og derved ikke har plads til så meget service ad gangen. Ønsker du, at der i dit nye køkken skal være en integreret opvaskemaskine på 45 cm, nævner du det blot for din køkkenkonsulent. Konsulenten vil derefter sørge for, at det hele kommer til at passe sammen, således du kan få opfyldt din køkkendrøm – og hvor alle detaljer spiller! 

Integreret opvaskemaskine priser

Som ved alt andet, vil priserne på opvaskemaskiner også variere alt efter mærke, samt hvilke, - og hvor mange funktioner den respektive opvaskemaskine har. Hos os er integreret opvaskemaskine med i tilbud, hvilket vil sige, at du ikke skal bekymre dig om, at prisen på din opvaskemaskine ikke bliver for høj – så længe den samlede pris på dit køkken ikke overskrider dit budget. Det eneste du skal tage stillig til er, om du har nogle bestemte krav til din opvaskemaskine, og om du ønsker at den skal være af et bestemt mærke. Er dette tilfældet skal du blot nævne det for din køkkenkonsulent, hvorefter konsulenten vil gøre sit bedste for, at finde det perfekte match til dig.

Inspiration til nyt køkken, Speed-serien, Vordingborg Køkkenet

Køb integreret opvaskemaskine

Når du skal have et tilbud på integreret opvaskemaskine hos Vordingborg Køkkenet, vil denne blot indgå som en del af det samlede køkkentilbud. Vi kalder det ”ALT inklusive” – og det betyder, at et tilbud fra Vordingborg Køkkenet, som udgangspunkt, altid er inklusive alle hårde hvidevarer, alle elementer, greb bordplader, bestikindsatser, vask og armatur, affaldssystem mm. Dit tilbud indeholder altså alt det, du skal bruge for, at have et fuldt funktionelt køkken. På den måde skal du heller ikke bekymre dig om, at finde den billigste opvaskemaskine eller kogeplade, hvis ikke du skal overskride dit budget alt for meget. Vi sørger altid for, at dit samlede tilbud ikke overskrider dit budget – det er altså vores opgave, at lave et tilbud som indeholder alle dine ønsker og krav til et nyt køkken. Herunder din integrerede opvaskemaskine.

Beslag til integreret opvaskemaskine

Din integrerede opvaskemaskine leveres altid med de rette beslag og skruer. Har du bestilt montør, gennem Vordingborg Køkkenet, vil det altid være montørens arbejde, at montere lågen på den integrerede opvaskemaskine, og han sørger dermed også for at alle beslag og skruer sidder som de skal. Monterer du derimod dit eget køkken, vil det være dit eget ansvar at sørge for, at alt er monteret korrekt – herunder også lågen på din integrerede opvaskemaskine. Skulle der, mod forventning, mangle et beslag til din opvaskemaskine skal du kontakte Vordingborg Køkkenet, hvorefter vi selvfølgelig bestræber os på, at løse problemet hurtigst muligt.