Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Inspiration med Touch-lågen

 

Vores lækre låge Touch er en af vores absolut mest populære låger. Med en holdbar, silkeblød og utrolig flot, mat overflade er Touch ikke bare et klogt valg af låge til dit nye køkken, den giver samtidig køkkenet et flot og unikt look. Lågen er utrolig rengøringsvenlig og er derfor et perfekt valg til køkkenet. 

Touch-lågen findes i 7 forskellige, spændende farvevariationer, så du har her både mulighed for at sætte dit personlige præg og tilføre flotte, farverige løsninger til dit nye køkken.

Lad dig inspirere blandt vores mange Touch-køkkener her på siden, og skynd dig at benytte dig af dette gode tilbud. Kom ind i en af vores butikker, og lad os hjælpe dig med at opfylde din køkkendrøm!

Kom godt i gang

Når du har fundet inspiration, kontakter du vores nærmeste butik og booker en aftale med en af vores køkkenkonsulenter, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken.

Touch - køkkenlåge udvalg 2020