book gratis opmaaling vordingborg køkkenet

Køkken

Du er her

Halv pris på Speed-lågen

 

Vil du gøre et KØKKENKUP

Netop nu får du HALV PRIS på den fantastiske Speed-låge. Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at Speed-lågen er en af vores bedste låger. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken i de næste mange år. Med den matte overflade får du et fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør den til en drøm at have i køkkenet.

Lågen findes i hele 8 forskellige farver, så du har mange muligheder for at designe dit nye køkken, så det passer præcis til dig og dit hjem. Vil du bryde rammerne og tilføre farver, så er vores Color Concept en fantastisk mulighed for at sprænge rammerne.

Vores dygtige køkkenkonsulenter står parat til at hjælpe dig med at udleve køkkendrømmen. Kontakt den butik nærmest dig og lad os sammen finde den køkkenløsning, der passer netop til dig.

 

Kampagnen gælder 01.02.18 t.o.m. 04.03.18. Tilbuddet gælder på elementer fra Speed-serien fra Vordingborg PLUS ved køb af komplet køkken. Forudsætter levering i 2018. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.