bestil opmåling slutspurt køkken bad vordingborg køkkenet

Køkken

Halv pris på grebsfrit designkøkken

2017 går på hæld, og 2018 lurer lige om hjørnet. Årsskiftet bruges ofte til at reflektere over året, der gik; "fik jeg startet den sunde livsstil", "fik jeg hygget med børnene over madlavningen", "fik jeg renoveret huset..." Hvis du endnu ikke har fået renoveret køkkenet, så kan du stadig nå det i år, for vi har sat vind i sejlene og lavet 2017 SLUTSPURT!

Det betyder, at du netop nu får HALV PRIS på vores lækre, grebsfri hvide Inline.

Inline er Danmarks mest populære køkkenlåge og er produceret i et helt fantastisk, lækkert materiale, som har en silkemat og silkeblød overflade. Denne overflade SKAL ganske enkelt føles og opleves i vores butikker. Det er en mat lakeret lågefront, som har en utrolig stærk holdbarhed, og detaljerne omkring samlingerne på lågen er lavet ekstra fint og næsten usynligt. 

Tilbuddet gælder halv pris (50% rabat) på elementer fra Inline grebsfri-serien fra Vordingborg PLUS. Tilbuddet gælder i perioden den 06.11.17 – 04.12.17 og kun ved komplet køkkenkøb samt levering inden 31.12.17. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for fejl i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer.