Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Grønt køkken

Det grønne køkken har gennem de senere år vundet mere og mere indpas i de danske hjem, og det er ikke uden grund, for et køkken i grøn er virkelig smukt. Den grønne farve giver et roligt, moderne og eksklusivt look, og det passer perfekt ind i det nordiske hjem. Det grønne køkken kan kombineres med et hav af farver og materialer – du behøver altså ikke, at blive begrænset i din indretning selvom du har valgt et grønt køkken. Sæt det sammen med sorte detaljer, guld detaljer eller eksempelvis med en bordplade i trælook. Det er de små detaljer, der kan være med til at definere stilen i dit køkken.

Køkken inspiration grøn

Er din helt store køkkendrøm et grønt køkken, men har du brug for inspiration, inden du tager den endelige beslutning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et udvalg af smukke grønne låger i forskellige stilarter. Drømmer du om et lysegrøn køkken, olivengrøn køkken eller er du mere ovre i en aquagrøn farve?  Vi har det hele! Lad en af vores dygtige køkkenkonsulenter tegne dig et realistisk designforslag. På den måde kan du bedre visualisere, hvordan køkkenet vil se ud hjemme hos dig. Derudover finder du inspiration i både vores katalog, og på vores hjemmeside. Måske bugner vores showrooms ikke af grønne køkkener, men tag ud og mærk på lågerne, kig på alle vores smukke greb og bordplader, og få en idé om hvilken låge du skal have i dit nye køkken.

Grønne køkkenlåger

Elsker du den grønne farve, men vil du, i stedet for et helt grønt køkken, nøjes med ét grønt skab eller måske en væg med grønne højskabe? Der er mange muligheder og kombinationer, og i sidste ende er det helt op til dig, at beslutte hvordan dit nye køkken skal se ud. Vi står altid klar med gode råd, og viser dig, med glæde, en masse fede og unikke løsninger. Ingen drømme er for store eller små - vores fornemmeste opgave er blot, at tegne et køkken som matcher både dine drømme, behov og budget.

Vi glæder os til at tegne dit nye grønne køkken!

Nostalgisk mint pastel grønt landkøkken fra Vordingborg Køkkenet