Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Garderobeskab

Garderobeskab inspiration

 

Garderobeskabe efter mål

 

Et stort garderobeskab, er noget de fleste drømmer om – også selvom der måske er plads til en lille garderobe. Det er dog nemt at komme ud over, da Vordingborg Køkkenet tilbyder garderobeskabe efter mål. Så har du fx plads til et garderobeskab på 220 cm, så sørger vi for at målene på dit garderobeskab er 220 cm! På den måde bliver pladsen udnyttet på bedste vis og til lige netop de behov du måtte have. Ikke to garderober er ens – det er meget individuelt om du har behov for et tøjskab med skuffer eller dit behov er hylder og bøjlestænger. Uanset hvad, så kan vi tilbyde enhver form for garderobeløsning – og netop tilpasset dit hjem og dit rums mål.

Skydedøre på værelset, ny garderobe, Vordingborg Køkkenet

Garderobeskabe med skydedøre

 

Garderobeskabe med skydedøre er den mest efterspurgte form for garderobe indretning. Her behøver man ikke tænke på om dørene i skabet rammer noget foran skabet – fx en seng, hvis det drejer sig om skabe til soveværelse. Samtidig giver skydedøre et dejligt roligt look, da de som oftest går fra gulv til loft, så de bliver en visuel væg der afgrænser rummet.

Garderobeskab med skydelåger er især en god løsning, hvis du leder efter et garderobeskab til skråvæg. Ved en skråvæg dækker skydelåger kun fronten, da lister i loft og gulv er eneste hæftepunkter. Dermed er der intet bagvedliggende skabselement der fylder eller kommer i karambolage med en evt. skråvæg.

Garderobeskab indretning

 

Garderobeskabe med hylder

Hylder er stort set et must i et hvert garderobeskab. Især i oppe i højden er hylder den idéelle måde at udnytte pladsen, i toppen af et garderobeskab. Her kan der opbevares ting, som ikke skal bruges til dagligt. Med hylder er skabet også nemt at ændre i indretning, da hylder nemt kan flyttes, så der skabes den ønskede afstand, alt efter der skal opbevares små æsker, store bokse eller noget helt andet.

Åbent garderobeskab

Et åbent garderobeskab er en god måde at få overblik på hele din garderobe på én gang. Her er ingen låger til at dække for skabets indhold. Skuffer kan skjule småting, mens tøj, sko og dine yndlings accessories står frit fremme, så du kan nyde synes af dem. Denne form for garderobeløsning kræver at der løbende holdes orden, men kan være en fryd for øjet.

Hjørne garderobeskab

Er der behov for en pladsbesparende indretning, så er et hjørne garderobeskab dét du leder efter. Det kan fx være hvis der er en døråbning, der fylder i rummet og den sidste halve meter inden skal udnyttes. Et hjørne garderobeskab kan også være idéelt i et walk in garderobeskab, hvor alle vægge skal udnyttes til skabsplads.

 

Åbent garderobeskab med hjørne

Walk-in garderobe

 

Walk in garderobe indretning

Drømmer du om et gigantisk stort garderobeskab, så må en walk-in garderobe være det ultimative! Her kan der laves en overdådig indretning, der får dig til at føle at du har din helt egen lille tøjbutik i eget hjem. Udstil dine yndlings items og få glæde af dem – også når de ikke er i brug, men hænger på deres plads eller ligger på en hylde i garderoben. Konsulenten hjælper dig gennem hele forløbet med indretning af din walk in garderobe, så dine behov bliver opfyldt og alle mål overholdes.

Walk in garderobe løsninger