Vordingborg Køkkenets fejrer fødselsdag med ny køkkenlinje

Hurraaa….. Vordingborg Køkkenet fejrer 60 års fødselsdag!

De 60 års køkkenerfaring vil vi gerne udnytte til fulde. Derfor har vi gennemgået, hvordan vi på bedst mulig måde kunne udvide sortimentet med et produkt, der både tilgodeser naturen, men som også opfylder de kvalitetskrav, vores kunder har til vores produkter. Måske vigtigst af alt skulle køkkenet kunne købes til en rigtig god pris.

Det er nemlig vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder et billigt køkken, hvor vi også kan stå inde for kvaliteten. Med baggrund i disse kriterier har vi udviklet en ny køkkenlinje - byd derfor velkommen til vores nye køkkenbaby SMART. Med SMART får du endnu bedre priser på køkkener med fokus på bæredygtighed i samme høje kvalitet, som du kender fra vores øvrige sortiment.

Læs om SMART

Pris
18.299,-
SMART
Pris
18.299,-
SMART

SMART 

SMART-linjen er til dig, der er prisbevidst, men som også gerne vil være med til at passe på naturen. SMART-køkkenet har yderst favorable priser, hvor ikke mange andre kan følge med, hvilket gør det til et fantastisk køkkenvalg..

Tænker du, at dine nuværende hvidevarer stadig er i deres elektroniske forår, så kan du i SMART nemt genbruge dine hvidevarer. Det er nemlig muligt at tilpasse skabene til dine nuværende hvidevarer, så de kan genbruges og få nyt liv i dit nye SMART-køkken. Du skal blot nævne modelnr. og mærke for din køkkenkonsulent, så bliver skabene tilpasset hvidevarerne. Det, synes vi, er smart genbrug.

Læs mere om SMART

 

Vordingborg Køkkenet har 60 års køkkenerfaring

60 års køkkenerfaring

Vores historie begynder tilbage i 1963 med ønsket om at ville gøre køkkenmarkedet mere fleksibelt og billigere for kunden. Det skulle være muligt præfabrikere køkkenet og ikke længere snedkerere køkkenet i kundens hjem. Tidligere tiders høje priser skulle udfordres.

Det blev de, og i dag har vi 60 års køkkenerfaring, hvor vi har opfyldt køkkendrømme for rigtig mange danske familier. Faktisk er det langt over 500.000 solgte køkkener, vi har haft igennem maskineriet. Det betyder, at vi har haft mere end 500.000 opmålinger, lavet mere end 500.000 indretningsforslag, holdt mere end 500.000 møder med vores kunder om indretning, lågevalg og bordpladefarver, og der er blevet drukket rigtig mange kopper kaffer.

Læs hele vores historie

Pris
23.599,-
SMART
Pris
23.599,-
SMART
Pris
23.599,-
SMART

SMART:

Køkken i grå toner med fokus på bæredygtighed

Køkken fra SMART-køkkenlinjen i neutrale grålige toner, som sammen skaber et ensartet, roligt udtryk i køkkenet. De naturtro detaljer med træstruktur inviterer naturen ind i indretningen og understreger den nordiske indretningsstil. 

Se køkkenet

Køb klimavenligt køkken SMART hos Vordingborg Køkkenet

SMART

- det naturlige køkkenvalg

SMART-køkkenlinjen byder på flere forskellige muligheder og farver til dit nye klimavenlige køkken. I dette køkken ser du den flotte løvgrønne låge, der komplimenterer ethvert rum og danner rammen for en rolig atmosfære. 

Alle elementer har fokus på bæredygtighed og mærket med PEFC + FSC. Produktionen er tilmed certificeret klimaneutral, hvilket betyder, at der bliver holdt nøje regnskab med udledningen af CO2. 

SMART er derfor det naturlige valg for dig, der ønsker et køkken, der er produceret med naturen in mente.

Se flere klimavenlige køkkener

Pris
42.599,-
SMART
Pris
42.599,-
SMART
Pris
42.599,-
SMART

SMART:

Hvidt miljøvenligt køkken med grebsfri løsning

Køkken i varianten SMARTLINE. Det betyder, at ingen grebslister eller greb er synlige på lågerne, men det er selve lågen, der agerer som greb. Køkkenet får dermed et helt unikt og smukt design.

Se køkkenet

Vind dit nye SMART-køkken

Fødselsdagskonkurrencer

I fødselsdagsperioden (1/9-5/11 2023) vil vi derfor løbende udlodde konkurrencepræmier på vores Facebook-side, hvor du kan vinde en masse fabelagtige præmier. Du kan bl.a. vinde dit nye SMART-køkken.

Følg os derfor på Facebook, så du kan holde øje med alle konkurrencerne.

Du kan også se konkurrencerne her - listen vil løbende blive opdateret.

 

 

Er du på udkig efter et nyt bæredygtigt køkken? Vi giver dig her svar på de mest stillede spørgsmål. 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 55 37 21 22.

Hvordan får jeg et nyt køkken

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. I samme ombæring kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.

I Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver at guide og hjælpe med dig med planlægningen af dit nye køkken. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os med visheden om, at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Hvad er leveringstiden for et nyt SMART-køkken?

SMART har en leveringstid på 5-6 uger, fra du skriver under på købsaftalen til dit nye køkken bliver leveret på din adresse.

Kan jeg få tegnet mit nye køkken gratis?

Ja. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye SMART-køkken. Alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Har SMART-køkkenet fokus på bæredygtighed?

SMART-køkkenerne er produceret med naturen for øje, så både produktionen og produkterne er så miljøvenlige og bæredygtige som muligt. Vi har derfor bl.a. PEFC- og FSC-mærkning, så du kan være sikker på, at køkkenerne er produceret uden unødigt træspild og med bæredygtighed i fokus. Se alle SMARTs certificeringer.

Er produktionen af SMART-køkkener klimaneutral?

Selve produktionen af køkkenerne er baseret på konceptet om, at den skal være klimaneutral. Køkkenerne skal være sunde både for miljøet og for kunden. Derfor er produktionen blevet mærket med bl.a. ”RAL – Klimaneutral Möbelherstellung” og ”DGM – Klimapakt Möbelindustrie”, som begge er bevis på, at køkkenerne er produceret efter garanterede sundhedsstandarder.