Vi skal skal vi hjælpe dig med dit nye familie food fight køkken

Køkken

Du er her

Family Food Fight

Vordingborg Køkkenet er stolte af at kunne præsentere FAMILY FOOD FIGHT – DANMARK. Family Food Fight er et nyt, stort madprogram, hvor otte forskellige familier skal dyste mod hinanden i forskellige afskygninger af madkunst. Det gælder alt lige fra familiens yndlingsret til favoritdessert. I programmet laver familierne mad i forskellige køkkener, hvor man følger processen i madlavningen, ganske som vi kender det fra andre store programmer, som fx Den Store Bagedyst.

Køkkenerne, som familierne laver mad i, er leveret af Vordingborg Køkkenet. Køkkenerne er lavet med låger fra vores bestseller-liste, bl.a. den bløde Touch. Så går du i køkkentanker, kan du her i programmet se vores flotte køkkener i aktion og danne dig et indtryk af, hvilke specielle funktioner du kan vælge i vores køkkener. Altså se hvad det er, der er med til at gøre netop vores køkkener unikke.

 

Vordingborg Køkkenet venter spændt på Family Food Fight – FFF

 

Om Family Food Fight:

Programmet er oprindelig fra Australien, hvor det har haft stor succes. Mangfoldigheden og kulturforskellen blandt familierne giver et spændende og utrolig underholdende samspil, hvilket er en af de mange grunde til, at madprogrammet er blevet en kæmpe succes.

Vært, Mattias Hundebøll, byder op til en god omgang underholdning og holder styr på tropperne, når humør, temperament og madlavning går højt i køkkenerne. 

Du kan læse mere om programmet her.

 

Om køkkenerne i Family Food Fight:

De små detaljer har stor betydning

I Family Food Fight-køkkenerne har vi inkorperet en masse nyttige detaljer. Detaljer er med til at danne helheden og det er de små detaljer, der ofte har den største betydning. Fx når du modtager et køkken fra os, får du fabrikssamlede skabe med forborede huller til greb. Dette gør, at køkkenet allerede fra fabrikken er gjort klar til opsætning. Vores køkkener har mange skjulte detaljer, som letter arbejdsgangen for dig, når du laver mad i køkkenet. Se flere nyttige detaljer her.

 

 

Kogesektion

Den indbyggede kogesektion har fundet sit indtog i det danske køkken. Der er rigtig mange nye køkkener, der har indbygget kogesektion, der er adskilt fra ovnen. Sådan en opbygning giver en frihed i, hvordan køkkenet kan indretttes. Se også: Sådan indretter du dit køkken.

 

 

Skabe - Vordingborg Køkkenet

 

Indbyggede ovne i højden

Alle Vordingborg Køkkenets skabe er designet og tilpasset til dig som kunde. Placér hvidevarerne i betjeningsvenlig højde for at skåne ryggen. Har du specifikke ønsker eller krav til indretningen, så kontakt en af vores køkkenkonsulenter og lad dem hjælpe dig på vej mod dit nye køkken.

 

 

Skuffer

Skuffer som dem i Family Food Fight

Alle vores skuffer er født med softluk og fuldt udtræk, så du kan få fuldt overblik over skuffen.

Når skufferne bliver fyldt med sukker, mel m.m., bliver kiloene hurtigt til mange, og det er derfor vigtigt, at køkkenskufferne er robuste og designet og selvfølgelig laboratorietestet til at kunne bære en masse – og det kan Vordingborg Køkkenets.

Vores mest solgte skuffer har flg. bæreevne:

– Skuffer på 60 cm. I bredden kan bære op til 40 kg.
– Skuffer på 80 + 90 cm. I bredden kan bære op til 60 kg.
– Skuffer på 100 cm. I bredden kan bære op til 70 kg.
– Skuffer på 120 cm i bredden kan bære op til 80 kg.

 

 

I Family Food Fight laver familierne mad i Vordingborg køkkener

 

Sokkel - Vordingborg Køkkenet

Sokler

Soklerne i vores Vordingborg Plus-sortiment er lavet med et smart klik-system, så man nemt kan tage soklen af.
Derudover har vi indbygget en gummiliste mellem gulv og sokkel. Der kan jo ske uheld, fx kan et barn tabe et glas mælk på gulvet. Gummilisten forhindrer den spildte mælk i at fortsætte ind under køkkenet.

 

 

 

Quooker i brug

Quooker:

Alle køkkener i Family Food Fight har installeret en Quooker. Vil du have kogende vand på nul komma fem? Nu behøver du ikke længere vente på, at elkedlen producerer kogende vand. Med en Quooker får du både 100 grader kogende vand med det samme og almindelig vandhane – alt i én og samme hane. Quooker er både energi- og vandbesparende, børnesikker og multifunktionel.

 

 

Har du spørgsmål til dit nye køkken? Du kan finde en masse spørgsmål med tilhørende svar på siden med ’ofte stillede spørgsmål’. Vores dygtige køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig, og du finder din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik her.