Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Få inspiration med Credo-serien

Drømmer du om at få et landkøkken med flotte fyldningslåger? Det moderne landkøkken, der med de flotte udskæringer er med til at skabe en hyggelig og romantisk stemning, har for alvor vundet indpas hos danskerne. Det er derfor, med god grund, at Credo køkkenserien er en af vores bestsellere inden for fyldningslåger. Det robuste materiale, den glatte overflade og de elegante udskæringer gør den til et populært valg hos vores kunder.

Credo findes i to forskellige farver, der ligger i hver sin ende af farveskalaen. Den klassiske, elegante hvide låge giver et lyst og luftigt look i køkkenet, hvorimod den antracitgrå udgave af lågen tilfører et moderne look til køkkenet, samtidig med at det giver indretningen lidt kant.  

 

 

 

Herskabeligt bad med Credo-låge

Credo kan passe ind både i køkkenet og på badeværelset. Det er en utrolig alsidig låge, der stilmæssigt spænder både mellem ældre murermestervillaer og historiske storbylejligheder med højt til loftet.

Her ses den i smuk kombination med moderne sorte metrofliser og messing.

Læs mere om badeværelset her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integrerede løsninger

integreret opvaskemaskine, credo køkkenserie, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
indretning i skab, emhætteskab, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Integreret køleskab, nyt køkken, Credo, Vordingborg Køkkenet

Når du skal designe dit nye køkken, hvad enten det er sammen med en køkkenkonsulent, eller når du sidder og søger inspiration derhjemme, er der et væld af løsninger, du kan vælge mellem. En af de populære løsninger blandt vores kunder er integrerede hvidevarer. Det kan både være opvaskemaskine og køleskabet, der bliver integreret. At integrere en hvidevare betyder i bund og grund, at hvidevaren bliver "bygget" ind i køkkenet, får en låge på fronten og dermed bliver den en del af helheden, hvilket er med til at give et ensartet look. Selv emhætten kan integreres i et overskab, hvor der praktisk kan indrettes krydderihylder ovenover. Så er krydderierne inden for rækkevidde, når du står og laver mad.

Køkken til lejligheden, Credo køkkenserie, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

 

Det hyggelige Credo-køkken

Hylder i køkkenet, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Credo køkkenserien giver en romantisk og hyggelig stemning i køkkenet, hvilket er med til at gøre køkkenet til et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Da køkkenet ofte er familiens samlingssted, er det utrolig vigtigt at gøre rummet varmt og imødekommende. 

Vidste du, at du kan få hylder, der matcher bordpladen? For at skabe en helhed kan du vælge, at dine hylder i køkkenet skal matche den bordplade, du har valgt til dit nye køkken.