Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Køkken

Du er her

Få butikken for dig selv

 

Tryghed i dit køkkenkøb

Vi skal holde afstand til hinanden og gøre alt, hvad vi kan for at mindske smittespredningen af COVID-19. Dette gælder selvfølgelig også, når du køber dit nye køkken eller bad hos Vordingborg Køkkenet.

Vi tager situationen meget alvorligt både i vores butikker og på vores hovedkontor. Personalet i butikkerne bærer derfor visir eller mundbind, når de går rundt sammen med dig i butikken. Ligeledes har vi sørget for, at der er fri adgang til sprit samt mundbind for alle vores kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at du kan føle dig tryg i dit køkkenkøb, har vi valgt at tilbyde GRATIS ”privat shopping” for alle kunder i alle 27 butikker eller sagt på en anden måde; hvis du gerne vil have en hel køkkenbutik for dig selv uden andre kunder, så er vi indstillet på at gøre dette for dig.

Så er du på udkig efter nyt køkken eller bad, så skriv en mail med dit navn, telefonnr. og postnr. og send den til privat@vordingborg.com, så vil du blive kontaktet af butikschefen i dit nærområde.

Vordingborg Køkkenets skarpe tilbud og enorme sortiment med over 230.000 varenumre vil være det samme, og kunder skal ikke betale ekstra for denne service, så det betyder stadigvæk, at du kan købe Alt inklusive-køkkener, altså køkkener med hvidevarer, bordplade, elementer, tilbehør, sokler, greb, vask og armatur leveret hjem til dig.