Køkken

Du er her

Designkonkurrence

Design, tegn og vind!

designkonkurrence køkken vordingborg køkkenet

- Slip kreativiteten løs

 

Har du en indre køkkendesigner gemt i dig? Og har du  lyst til at slippe køkkenkreativiteten løs? Så er det nu, du skal læse med.

Vordingborg Køkkenet søger kreative input gennem en designkøkkenkonkurrence. Vi er nysgerrige efter at se dit bud på, hvordan det ultimative køkken ser ud – ifølge dig. Du bestemmer helt og aldeles selv, hvordan køkkenet skal se ud - du skal blot som min. bruge 3 elementer fra Vordingborg PLUS-sortimentet. Det kunne også være, at lågerne havde forskellige farver, et metalskab med patina fundet på et loppemarked kunne agere som overskab, kogeøen kunne bygges med gamle jernbanesveller, eller hvad du nu kunne finde på. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hvorfor en konkurrence?

Vi vil prøve noget nyt, for at vi kan imødekomme de ønsker, som vores kunder har, når de kigger efter nyt køkken. Blandt alle deltagere udvælger vi de 20 bedste forslag, som vil blive bygget og udstillet i vores butik i Valby.

Hovedpræmien i konkurrencen er et rejsegavekort på 20.000 kr. De resterende 19 vindere modtager hver et Supergavekort på 1.000 kr., som kan bruges i mere end 150 butikskæder i Danmark.

 

 

Sådan gør du 

For at du kan komme godt i gang, har vi lavet en folder til dig, hvor du kan finde de mange skabe, låger og bordplader, vi har i vores Vordingborg Plus-sortiment. Hent designfolderen her og kom godt igang! 

  • Design dit drømmekøkken - find inspiration til køkkenopstillingen, udforsk materialer og planlæg farver
  • Tegn dit forslag og visualisér dine tanker
  • Indsend og afvent svar på om netop DU er vinderen 

 

For at hjælpe dig på vej har vi herunder lavet et par bud på, hvordan opgaven kan løses. Måske kan det inspirere dig? Vi glæder os til at se, hvad du har fundet på.

 

Send dit forslag til marketing@vordingborg.com senest d. 1. juni 2019 (vedhæftede materiale må max. fylde 10 MB), og vær med i konkurrencen om gavekortene. Om forslaget er håndtegnet eller lavet på pc er ikke vigtigt. Det er blot vigtigt, at der følger en beskrivelse med tegningen. Ved spørgsmål til konkurrencen henviser vi til: marketing@vordingborg.com

 

Forbeholdstekst: Køkkenets rum skal være ml. 8-12 m2. Elementer skal følge anførte mål (se vejledning) fra udvalgte Vordingborg Plus-sortiment. Der skal min. bruges 3 elementer fra sortimentet. Vi tillader os at foretage ændringer i de udvalgte køkkenudstillinger inden opsætning. Ved deltagelse i konkurrencen overgiver du materielle samt immaterielle rettigheder til Vordingborg Køkkenet. Rejsegavekortet udstedes til et valgfrit rejsebureau, forudsat at pågældende bureau har denne tjeneste.

 

Sådan kan konkurrenceforslag se ud: