Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Den optimale køkkenproces

Når du skal i gang med ”projekt-nyt køkken”, er det helt normalt at stå med en følelse af, at du ikke helt ved hvor du skal starte, og måske ikke kan gennemskue processens forløb. Vi vil i følgende forsøge at give dig et overblik over hvordan den optimale proces kan se ud fra start til slut.

 

Inspirationsfasen: Her indsamler du inspiration, og kommer nærmere ind på hvad dine reelle ønsker og behov, for et nyt køkken er.

Book et møde: Det er her hvor i præsenterer jeres drømme, ønsker, behov og budget for en konsulent. Det er også her hvor I bliver klogere på hvad, der i realiteten kan lade sig gøre - både i forhold til økonomi, valg af materialer osv. Konsulenten vil til dette møde også ofte komme med en god idé og et enkelt råd eller to.

Book en opmåling: Her kommer din køkkenkonsulent ud og måler dit køkken op, og får set rummet således vi kan designe et køkken ud fra de nøjagtige mål.

Præsentation af køkken: Indenfor tre dage vil du blive indkaldt til en 3D-præsentation af dit nye køkken.

Tilpasning: Ud fra forrige møde, hvor dit nye køkken blev præsenteret, vil vi nu få tilpasset alle detaljer og lavet eventuelle ændringer.

Bestilling af køkken: Når du er tilfreds med alle detaljer, og føler dig tryg ved dit valg, kan vi bestille dit nye køkken. Herefter har du 4-6 uger til at:

Få styr på gulve og vægge: Det er vigtigt at have styr på rammerne inden dit nye køkken bliver monteret. Brug tiden på, at gulve og vægge i køkkenet er rette. Disse ting er svære at lave om på, når først køkkenet er monteret.

Køkkenet bliver leveret: Der er nu gået 4-6 uger og dit køkken er blevet leveret.

Montering af køkken: Alle elementer er samlet på forhånd. Du kan derfor selv vælge at montere dit nye køkken. Hvis ikke har du sikkert lavet en aftale med en af Vordingborg Køkkenets montører, som vil komme ud og montere dit nye køkken.

Det færdige køkken: Køkkenet er monteret og klar til brug. Nu er der blot tilbage at nyde dit nye køkken.

Hvidt grebsfrit køkken fra Inline
speed 244 2018