Crazy week, 5 hvidevarer for 1000 kr., nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Drømmer du om nyt køkken — med nye hvidevarer?

Så er det nu, du skal slå til, for vi har lavet en CRAZY tilbud til dig:

Netop NU får du HELE 5 hvidevarer for KUN 1.000 kr, når du køber dit nye køkken. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige køkkenlåger, hvor der er noget for enhver smag. Du kan nemlig frit vælge blandt alle vores Vordingborg PLUS-låger og -elementer, når du skal sammensætte DIT nye drømmekøkken! 

Se vores lågeserier 

Længere nede, på denne side, ser du de 5 hvidevarer, der er med i kampagne tilbuddet. Hvis du ønsker andre hvidevarer end disse 5 i dit nye køkken, så kan vi også hjælpe med det — se nedenstående gældende regler for tilbuddet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine køkkendrømme til virkelighed!

Kampagnen gælder i perioden d. 14.06.22 t.o.m. 27.06.22
Tilbuddet gælder de 5 viste specifikke hvidevarer, ved køb af komplet køkken med elementer for min. kr. 35.000,-. Såfremt der ønskes anden hvidevarepakke (min. 5 stk.), opnås en kontantrabat på hvidevarerne svarende til kr. 13.855,-. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering og forudsætter levering i 2022. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment. Se mere på www.vordingborg.com

Tilbud på billig ovn til køkken

Hvidevarerne til dit køkken

Hvidevarer er ikke bare hvidevarer. Det er vigtigt at vælge hvidevare, der passer det behov du måtte have, ud fra din daglige gang i køkkenet. Vi har med denne hvidevare pakke fundet et sæt af fem funktionelle og budgetvenlige hvidevarer, der opfylder alle basale behov og giver dig en følelse af luksus, ved nye hvidevarer.

Leonard ovn — LBN1114X

Denne indbygningsovn er udført i rustfrit stål og har en kapacitet på hele 63 liter. Som tilbehør medfølger en bageplade samt en stegerist. Ovnen har flere programmer at vælge mellem: over- og undervarme, fugtig over- og undervarme, samt en grill funktion. Energiklasse A. Der kan opgraderes til samme model, blot med varmluft-funktion, for en mindre merpris. Ønsker du dette, så få mere info hos din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik.

Indbygget kogesektion, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Leonard kogesektion — LAS6001F

Denne smukke og stilrene glaskeramiske kogeplade er rammeløs og passer perfekt i det moderne køkken, med sit minimalistiske udseende. Kogepladen har fire kogezoner, så der er god plads til at forberede de helt store middage i familien. Med touchcontrol-betjening kan du indstille hver kogezone til ét af de 7 trin på kogesektionsindikatoren — alle er hurtig-varmende, til gavn, når det skal gå stærkt. Der er selvfølgelig gode sikkerhedsforanstaltninger, så som børnesikring og restvarmeindikator. Kogezonen har produktmål: 59 x 52 cm.

Elica emhætte, nyt køkken, tilbud, Vordingborg Køkkenet

Elica emhætte — MISSYDT60-D

Siden starten af 70'erne har italienske Elica fremstillet emhætter i god kvalitet og er i dag en af verdens førende emhætteproducenter, hvorfor vi har udvalgt denne model, til at indgå i kampagnetilbuddet. Denne væghængte emhætte er udført i flot og rengøringsvenligt rustfrit stål. Emhætten har 3 hastigheder, så du kan styre hvor hurtig luften i køkkenet skal udskiftes. De to fedtfiltre, i metal, er nemme at klikke af, så du let kan komme til at rengøre dem. I omfang 49-68 db i støjniveau. Emhættens bredde er 60 cm, der passer over en standard kogezone — men for en mindre merpris kan der også opgraderes til en 90 cm udgave, i sortimentet, hvis det ønskes.

Tilbud på billig opvaskemaskine og køkken

Progress opvaskemaskine — PV1548

Denne fuldintegreret opvaskemaskine, med topbetjening på lågen, kan være med til at strømligne dit køkken, så det fremstår stilrent og flot. Opvaskemaskinen har hele fem vaskeprogrammer at vælge mellem — her i bland et Eco og et Quick program. Ved endt program udsender opvaskemaskinen et lydsignal, så du ved at den kan tømmes. Med kapacitet til 13 kuverter, er der rigelig plads til familiens service og andre køkkenredskaber. En ren fornøjelse, at benytte — og en god hjælp i køkkenet. Sidst, men ikke mindst, har opvaskemaskinen selvfølgelig sikkerhedsanordningen AquaStop.

Leonard køleskab, integreret køleskab, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Leonard køleskab - LK0813

Få køkkenet fuldendt med et integreret køleskab, hvor lågen er magen til resten af dine køkkenlåger. Det skaber ro, orden og hamoni i dit køkken, så det fremstår som den lille oase, de fleste af os drømmer om, at et køkken bør være. Med en rummelighed på hele 142 liter, er der god plads til kølevarerne, når du kommer hjem fra din indkøbstur. Du kan fordele disse på de fire glashylder, lægge varer i køleskabets funktionelle grøntsagsskuffe eller én af de tre hylder i lågen. Køleskabet har desuden automatisk afrimning og en temperatur indikator.  Produktmål (indbygning): 88 x 56 x 55 cm.

Køkkentrekant, opbygning i nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Opbygningen i køkkenet

Indretningen af dit nye køkken skal opfylde dine krav og ønsker samtidig med at den skal tilpasses rummet. Der er flere ting, der skal tages stilling til, men sidder du for sjov og vil tegne dit køkken, så er her lidt tips, der kan være nyttige:

  • Overvej hvilket udtryk dit nye køkken skal have – skal det have et moderne islæt med glatte, matte flader, skal det være et klassisk landkøkken eller en helt tredje mulighed?
  • Hvilken farve skal bordpladen have, og hvilket materiale skal den være i?
  • For at få et optimalt arbejdsrum i køkkenet er det en god idé at placere hvidevarerne i den såkaldte arbejdstrekant, hvor du kan tegne en imaginær trekant mellem hvidevarer. På den måde får du det bedste og mest optimale arbejdsrum i køkkenet.

Få flere tips til indretningen af køkkenet