vind nyt køkken vordingborg køkkenet

Køkken

BYT DIT GAMLE KØKKEN TIL ET NYT

Drømmer du om nyt køkken? Og tænker du over, hvad du kan bruge dine gamle køkkenskabe til? Lige nu kan du bruge dem til at få rabat på dit nye drømmekøkken;

Vi giver dig nemlig 1.000 kr. i bytte for hvert af dine gamle køkkenskabe, altså pr. eksisterende og allerede monterede element uanset stand.

Det vil sige:

Hvis du har 10 elementer i dit nuværende køkken i dag, så får du 1.000 kr. i rabat pr. skab i bytte. Altså 10.000 kr. i kontantrabat, hvis du køber min. 10 nye elementer til det rum, hvor dine gamle køkkenskabe er monteret. Hele rabatten skal bruges på køb af Vordingborg PLUS-elementer for en totalsum på min. 30.000 kr., efter rabatten er fratrukket. Det vil sige, din minimumsinvestering efter rabat er 30.000 kr. Rabatten beregnes som en kontantrabat, så vi skal ikke modtage eller bruge dine gamle køkkenelementer.

 

Tilbuddet gælder i perioden den 02.10.17 – 05.11.17 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder ikke nedtagning af dit gamle køkken. Vi tager forbehold for fejl i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer.