Køb af køkkenbordplade er en af de vigtigste dele i planlægningen af dit nye køkken. Køkken bordplader har stor betydning for hele køkkenets design. Du bruger meget tid ved din køkkenbordplade, så den skal kunne modstå hårdt slid. Det er derfor vigtigt, at træffe den rigtige beslutning inden køb af din nye køkkenbordplade. Det er ikke kun æstetikken som er vigtig, også de funktioner som din køkkenbordplade skal "stå model til" er afgørende for valget, men alt dette vil vi meget gerne tale mere med dig om, når du besøger en af vores køkkenbutikker, hvor du også kan se og mærke de forskellige materialer.

 

Bordplade køkken

Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af flotte og meget slidstærke laminatbordplader — et godt bud på en solid bordplade til dit køkken. I vores Vordingborg PLUS-sortiment herunder ser du et udvalg af de 46 bordplade varianter, som du kan få i 40 mm. Flere af dem findes også i en 100 mm tyk bordplade eller en 16 mm tynd slimline-version. Uanset om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa, har vi en køkken bordplade, der nemt kan tilpasses dine og din families behov. Du kan få leveret din nye køkken bordplade i helt op til 510 cm længde.

 

Laminatbordplade

Når du vælger en laminatbordplade i trælook, får du et produkt, som til forveksling ligner massivt træ. De fine træstrukturer og små detaljer er nøje gengivet, for et 100% naturtro look. Dog er en laminatbordplade både billigere, væsentligt stærkere og nemmere at vedligeholde end en normal træbordplade. Ønsker du et mere rustikt udtryk på din laminatbordplade, er mulighederne mange. Sortimentet af laminatbordplade i Vordingborg PLUS rummer alt fra beton-look i flere nuancer, skifer-look og diverse sten-look bordplader, til metal-look laminatbordplade af forskellig slags.

Sort laminat bordplade

Det er naturligvis også muligt at vælge en ensfarvet grå, hvid eller sort laminat bordplade til dit køkken. Især en sort laminat bordplade er et populært valg, da den er nem at holde pæn. En sort laminat bordplade giver en flot og dramatisk kontrast, hvis den sættes sammen med en hvid eller lys køkkenlåge. Fuldend evt. looket med sorte greb eller grebslister. Du kan selv vælge om du ønsker en sort laminat bordplade i 16 mm, 40 mm eller 100 mm tykkelse — eller måske en kombination af flere tykkelser. Kun fantasien sætter grænser, for dit nye design.

 

Bordplade, laminat, ny bordplade, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Granit bordplade

Ønsker du en bordplade, som er meget slidstærk, ekstrem holdbar og dejlig nem at rengøre, så er det en granit bordplade du bør kigge efter. En granit bordplade kræver ikke særlig stor vedligeholdelse, og er nem at friske op, hvis den bliver 'træt' efter et stykke tid. Granitten er med til, at give køkkenet et roligt look, som skaber harmoni i dit køkken. Fx. en sandfarvet, der går smukt i hånd med hvide køkkenfronter. Eller du kan også vælge en sort granit bordplade til køkkenet, der skaber smukke kontraster til en lys køkkenlåge. Se udvalget hos vores leverandør PFP . 

Marmor bordplade

Hvis du ønsker en anden stenbordplade end granit, er en marmor bordplade et rigtig godt bud. En marmor bordplade har et æstetisk smukt design med dens flotte åretegninger og elegante farvespil, som er med til at give køkkenet er helt unikt og sofistikeret look. En marmor bordplade er på én gang holdbar og slidstærk, hvis den bliver vedligeholdt korrekt, men dog også et sart materiale, der knækker let og hvad andgår mærker i materialet. Det er derfor vigtigt at bruge bordskånere. Vær også opmærksom på at marmor bordplader ikke tåler syreholdig mad, som fx tomater, der ætser overfladen og gør den modtagelig overfor pletter. Vi anbefaler derfor i stedet vores laminatbordplader i marmor look, Carrara marble og Teramo marble. 

Træbordplade 

Træ er et særlig populært materiale, og er med til at udtrykke eksklusivitet i bordpladen. En massiv træbordplade er et tidsløst design og er også nøglen, hvis man har et ønske om, at sprede en stemning af nordisk design og natur i køkkenet. Ligeledes er en træbordplade med til, at give køkkenet en varm og levende effekt i det typiske hvide hjem. Skal bordpladen være en massiv træbordplade, forhandler vi træplader fra PFP. Ønsker du dog en mere robust bordplade, anbefaler vi en laminatbordplade i træ-look. Fx vores egetræ laminat bordplade, Sanremo oak som kan findes herunder i oversigten over alle vores laminater. 

Linoleum bordplade 

Har du ønsker om en mere bæredygtig løsning angående din bordplade, er linoleum et rigtig godt valg. Linoleum er af høj kvalitet og har en høj holdbarhed, på trods af at prisen er lavere. Dermed får du en billig bordplade, som også har en lyddæmpende effekt. Det skal dog tages i betragning, at linoleum bordpladen ikke tåler varme, ikke kan repareres og er modtagelige overfor ridser. 

Er du på udkig efter en billig bordplade og er interesseret i, at høre mere om vores køkkenbordplader i forbindelse med dit køb af køkken eller udskiftning af køkkenbordplade? Så er du velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Der kan du få et bordplade tilbud til dit eksisterende Vordingborg køkken eller et helt køkkentilbud inkluderet bordplade pris. 

 

066 Slate decor bordplade vordingborg køkkenet

066 Slate décor

070 Satin grey vordingborg køkkenet

070 Satin grey

078 Sanremo oak reproduction bordplade vordingborg køkkenet

078 Sanremo oak reproduction

Helfarvet bordplade i grå farve fra Vordingborg Køkkenet

089 Stone grey

lækre bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

097 Havana oak

117 Vintage copper décor

117 Vintage copper décor

123 Virginia oak reproduction vordingborg køkkenet

123 Virginia oak reproduction

bordplade

124 Walnut reproduction

Egetræ laminat bordplade

126 Oak Montreal reproduction

149 Concrete Terra Grey

find din bordplade til dit nye drømmekøkken

192 Oak Provence

193 Alpine White

193 Alpine White

194 Slate grey bordplade vordingborg køkkenet

194 Slate grey

198 Sierra Oak reproduction bordplade vordingborg køkkenet

198 Sierra oak

201 Concrete Sand reproduction

201 Concrete Sand reproduction

Egetræs laminat til køkken

205 Vikings Oak reproduction

215 Strombolian light reproduction bordplade vordingborg køkkenet

215 Strombolian light reproduction

220 arizona pine reproduction bordplade vordingborg køkkenet

220 Arizona pine reproduction

225 Stem oak reproduction bordplade vordingborg køkkenet

225 Stem oak reproduction

226 Metal art décor bordplade vordingborg køkkenet

226 Metal art décor

lækre bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

265 Rusty plates

lækre nye bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

266 Caledonia

lækre bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

272 Timber oak

273 Carrara marble bordplade

273 Carrara marble

274 Teramo marble borplader

274 Teramo marble

319 Oxid décor bordplade vordingborg køkkenet

319 Oxid décor

330 Concrete grey décor bordplade vordingborg køkkenet

330 Concrete grey décor

Køkken bordplade i sort granit look fra Vordingborg Køkkenet

344 Black granite décor

345 Yukon oak reproduction bordplade vordingborg køkkenet

345 Yukon oak reproduction

347 Taxus reproduction bordplade vordingborg køkkenet

347 Taxus reproduction

353 White Concrete reproduction bordplade vordingborg køkkenet

353 White Concrete reproduction

354 Concrete slate grey décor bordplade vordingborg køkkenet

354 Concrete slate grey décor

355 Ferro bronze décor bordplade vordingborg køkkenet

355 Ferro bronze décor

356 Endgrain oak reproduction bordplade vordingborg køkkenet

356 Endgrain oak reproduction

besalt reproduction bordplade

364 Besalt reproduction

Black textured

366 Black textured

367 Artisan oak bordplade

367 Artisan oak

369 Stone gray slate bordplade

369 Stone gray slate

373 Gray slate Bordplade

373 Gray slate

lækre nye bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

376 Limestone

Bordplade til køkkenet i 378 black sort concrete sten look

378 Black concrete

393 Vintage oak bordplade

393 Vintage oak

lækre bordplader til dit nye Vordingborg Køkken

394 Champagne travertine

396 Gray terrazo bordplader

396 Gray terrazo