Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Belysning badeværelse

Når du skal lave nyt badeværelse er der mange ting, at skulle tage stilling til. Én af de ting, som mange måske ikke tænker over, i processen, er godt lys på badeværelset – og det er faktisk en rimelig væsentlig ting. Belysningen på badeværelset vil ofte være kraftig, og jævnt fordelt i rummet. Her er belysning i loft i badeværelse ret væsentligt. Det kraftige lys er praktisk, når der skal lægges make-up og sættes hår, men faktisk også når du er i bad. Selvom belysningen i badeværelset primært tjener et praktisk formål, kan du også sagtens integrere dekorative former for belysning. Dette kunne være i form af LED-belysning under skabene eller smarte lamper over spejlet.

Bedste belysning badeværelse

Når du er på udkig efter lys til badeværelse, vil det altid være en god idé, at tage kontakt til en fagmand. Måske du skal have en elektriker til, at sætte belysningen op for dig – er dette tilfældet, kan du med fordel tage en snak med elektrikeren om hvilket lys, der er bedst til netop dit badeværelse, hvor meget du skal bruge, hvor det skal placeres osv. Derudover er der regler for, hvilken type belysning du må sætte op i badeværelset, da det skal være godkendt til vådrum. Det vil sige, at lamperne skal kunne tåle damp, vandstænk og støv. Ønsker du det bedste, - og mest holdbare resultat, anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en fagmand.

Belysning badeværelse inspiration

Badeværelsesbelysningen er ikke helt uvæsentlig, når det kommer til badeværelsets samlede udtryk. Belysningen i badeværelset kan både tjene et praktisk og æstetisk formål, og derfor er det også vigtigt, at man tænker det ind i designet. Har du brug for inspiration til hvordan du kan få både praktisk, og smuk belysning ind i dit nye badeværelse, kan du starte med at besøge et eller flere af Vordingborg Køkkenets flotte showrooms. Her vil du finde forskellige badudstillinger, som alle er flot dekoreret, bl.a. med flotte lamper, som kan give dig inspiration til, hvordan du selv kan bringe flot og praktisk belysning ind i badeværelset.

Spejl med lys badeværelse

Drømmer du om et spejl med lys til badeværelse, så kan Vordingborg Køkkenet hjælpe dig med, at få opfyldt drømmen. Et spejl med lys tjener to formål; for det første giver det et fantastisk arbejdslys, til når du skal lægge make-up, sætte hår, barbere dig o. lign. For det andet bidrager det med noget æstetisk til rummet, da kombinationen af spejlet og lyset giver en visuel dybde. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et udvalg af spejle med lys, i forskellige former, størrelser og med både bagvedliggende lys eller integreret LED-lysstribe. Kom ind og se vores muligheder af spejl til badeværelse med lys, og bliv inspireret til, hvordan du kan skabe behagelig, praktisk og smuk belysning i dit badeværelse. Du kan altså få super flot belysning til badeværelse i spejl.

Belysning badeværelse væg

Der er flere måder, hvorpå du kan få belysning på væggen i dit badeværelse. Den ene måde kan være ved, at vælge et spejl med integreret lys. På den måde får du spejlets funktion, samt praktisk og smart belysning i ét. Vælger du et spejl med bagvedliggende lys, vil det kaste smukt lys ud på væggen og dermed skabe en smuk effekt på væggen. Drømmer du i stedet om dekorative lamper, som kan være med til at understrege din stil i badeværelset, og som kan bidrage med lidt varmere lys, og hygge, så er der en masse inspiration at hente HER eller i vores showrooms.

 

Belysning badeværelse spot

Det er meget almindeligt, at have spots i loftet i et badeværelse. Dette fordi de giver en masse lys, og så kan de integreres i loftet eller under skabe og hylder. Spots er ikke særlig synlige, og derfor passer de også perfekt i et rum, hvor der kræves meget lys. Vordingborg Køkkenet har et stort udvalg af forskellige spots, badeværelse lys led og LED-skinner, som kan opsættes under dine skabe eller hylder. Dette kan være med til, at give noget ekstra lys i badeværelset, men kan også være med til at skabe en visuel effekt i rummet. Lad en af vores dygtige konsulenter designe dit nye badmøbel, og se hvilken effekt belysningen vil kunne give i dit nye badeværelse.

Badeværelse lys loft

Spot er ofte det mest optimale, - og brugte badeværelse lys i loftet. Dette kan både være i form af enkelte spots eller spotskinner. Ud over spots kan du også sagtens tilføje andre lamper, som hænger ned fra loftet, og som måske er mere til pynt. For at skabe lidt mere liv og personlighed i et nyt badeværelse, kan du eksempelvis hænge en smuk lampe op i et hjørne. Det kan være, at du allerede har udset dig den lampe, som skal hænge i dit badeværelse. Ellers kan du altid finde inspiration i vores showrooms eller på vores hjemmeside. Det er desværre ikke muligt, at købe de lamper vi har i de respektive udstillinger, men du er altid mere end velkommen til, at tage inspiration af vores udstillinger, og derefter selv gå på jagt efter den perfekte lampe.

Badeværelse belysning lamper

Der findes kæmpe udvalg af forskellige typer belysning og lamper til badeværelser. Det er individuelt hvorvidt folk udelukkende ønsker praktisk belysning, i form af spots, om de slet ikke ønsker spots eller om det skal være en blanding af praktisk belysning og dekorativ belysning. Valget af lamper kan være med til, at gøre dit badeværelse personligt og unikt, og derfor kan det også være, at du skal bruge mange timer i butikker og på internettet, før du finder den helt rette belysning til dit nye badeværelse. Hos Vordingborg Køkkenet vejleder vores dygtige konsulenter dig gerne i, hvordan du optimerer belysningen i dit badeværelse. Vi anbefaler dig dog også altid at snakke med en fagmand, som kan vejlede dig helt specifikt i hvilke muligheder du ha