Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Badeværelse lejlighed

Drømmer du om nyt badeværelse i lejlighed? Så er du endt det rigtige sted. Vordingborg Køkkenet er forhandler af badmøbler i lækker kvalitet, og vi sætter en ære i, at hjælpe dig i mål med at finde de helt rette møbler til dit nye badeværelse. Din rejse kan foregå på følgende måde: start med, at finde inspiration i en af vores mange butikker, i vores katalog eller på hjemmesiden. Bestil derefter en gratis opmåling, og lad en konsulent tegne dig et designforslag, på dit nye badeværelse. Når dit designforslag er færdigt, vil du blive inviteret til en præsentation, hvor du kan se, hvordan dit nye badmøbel vil se ud, og hvor I sammen vil gennemgå alle detaljer.

Nyt badeværelse i lejlighed

Ligesom der er stor forskel på størrelsen af badeværelser i huse, er der også stor forskel på størrelsen af badeværelser i lejligheder. Hvor nyere lejligheder ofte har et forholdsvis rummeligt badeværelse, vil man ofte opleve at gamle lejligheder har et meget lille badeværelse – dette tit fordi de helt gamle lejligheder er bygget uden badeværelser, og badeværelset derfor er etableret efterfølgende. Størrelsen kan naturligvis begrænse dine muligheder, men hos Vordingborg Køkkenet vil vi rigtig gerne hjælpe dig i mål med dit nye badeværelse – uagtet størrelsen. Vi har mere end 200.000 varenumre, og derfor har vi også rigtig mange muligheder og kombinationer, som måske stemmer overens med din badeværelsesdrøm.

Hvad koster et nyt badeværelse i lejlighed?

Hvad koster et nyt badeværelse i lejlighed? Der indgår mange komponenter i et badeværelse, som hver især vil være en udgift, såfremt de skal udskiftes. Herunder er der tale om fliser, toilet, bruser, vask/badmøbel osv. Derudover kommer der udgifter til den, - eller de fagmænd, som skal hjælpe med at udføre og opsætte alle elementer. Hertil kan badeværelsets størrelse også spille en rolle, da det kan blive dyrere eller billigere, alt efter om der skal lægges mange fliser, om der skal være meget eller lidt opbevaring osv. Derfor vil prisen på et nyt badeværelse altid være individuelt. Hos Vordingborg Køkkenet vil vi dog altid bestræbe os på, at give nuværende og kommende kunder den allerbedste pris på et nyt badmøbel! Vi designer til dit budget – eller endda under, samtidig med at vi gør alt for at opfylde dine badeværelsesdrømme!

Udvidelse af badeværelse lejlighed

Bor du i en gammel lejlighed, med et meget lille badeværelse, og har du behov for at udvide det lidt? Det kan være, at du har et aflangt badeværelse i lejlighed, og ønsker at gøre det lidt bredere eller lignende. Når du udvider dit lejlighedsbadeværelse er det naturligvis for, at få mere plads. Dette kunne eksempelvis være fordi du ønsker et badmøbel med opbevaring, i stedet for kun en vask. Skulle dette være tilfældet, skal du ikke snyde dig selv for, at få et tilbud fra Vordingborg Køkkenet. Vi har et stort udvalg af både store og små badmøbler - og som altid gør vi alt for, at designe til lige præcis dit budget!

Lave badeværelse i lejlighed

Renovering af badeværelse i lejlighed, er et af de større renoveringsprojekter og derfor skal der også undersøges alt fra økonomi til håndværkere og naturligvis hvilke elementer, der skal indgå i det nye badeværelse – herunder badmøbel. Der skal unægteligt indsamles en masse inspiration, og den inspiration har Vordingborg Køkkenet selvfølgelig at gøre let tilgængelig for dig. Vores hjemmeside bugner af flotte badeværelse lejlighed fotos, vores showrooms har udstillinger i forskellige designs og kombinationer, mens vi også har et superlækkert inspirationskatalog, som du altid kan bestille eller downloade her. Skulle din badeværelsesdrøm ikke være blandt disse muligheder, har vi mere end 200.000 varenumre, og en masse dygtige konsulenter, som alle sidder klar til at designe dit nye badmøbel.

Byggetilladelse badeværelse lejlighed

Når du bygger eller ombygger badeværelse i gammel lejlighed, er det vigtigt, at du sørger for at få godkendt en byggetilladelse af din kommune. Eller i så fald undersøger hvorvidt det er nødvendigt med en byggetilladelse. Herudover kan der være en række andre regler og love, som du skal sætte dig ind i, inden projektet igangsættes. Dette kunne være reglerne for ventilator badeværelse i lejlighed eller lignende. Når først du har alle tilladelser på plads, kan den sjove del begynde – nemlig selve renoveringen. Det er her, du kan være kreativ, og skal designe din badeværelsesdrøm. Vordingborg Køkkenet er andet end kun køkkener, og vi er ligeså store eksperter i, at designe smukke og funktionelle badmøbler. Kom ind og fortæl os om dit projekt, og dine drømme, og lad os hjælpe dig med at få din drøm opfyldt.