Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Badeværelse inspiration

Nyt badeværelse? Inspiration er første skridt på vejen!

Badeværelse inspiration giver dig overblik

Flotte badeværelser er en af Vordingborg Køkkenets specialer. Vi forhandler møbler til badeværelser i absolut topkvalitet, og vi sætter en dyd i at give dig den absolut bedste oplevelse hele vejen. Dét fra første inspiration, badeværelse opmåling og til de flotte badeværelser står færdige.  Søger du billeder af badeværelser – lækre og flotte badeværelser – så er du kommet til det helt rette sted. 

 

Indret badeværelse – i samråd med os

Vi ved at det er en stor beslutning at skulle indrette sit nye badeværelse, og derfor hjælper vi dig altid med 3D billeder af dit nye bad, således at du kan opleve dine nye badmøbler inden de kommer hjem til dig. Hvis du har søgt, inden indretning af badeværelse, inspiration til hvad du ønsker, så er det en god start, men hvis du ikke har, så fortvivl ej. Vores konsulenter er uddannede i at afdække de behov du måtte have, i forhold til dit nye design af badeværelse.

Den lille badeværelse inspiration

Det lille badeværelse er slet ikke så ualmindeligt. Faktisk har størstedelen af alle danskere et lille badeværelse, i deres indretning af hjemmet. Dét værende enten i form af et ekstra gæste badeværelse eller de primære badeværelser. Det vigtigste er at pladsen bliver udnyttet bedst muligt, med en indretning der er både smart og funktionel. 

Se et eksempel på et lille badeværelse her.

 

Badeværelse inspiration; Skråvægge er ikke en forhindring!

Skråvægge kan muligvis sætte grå hår i hovedet på nogle, men ikke hos os. Vi har ekspertisen i at få plads til rigtig meget, på selv et lille badeværelse med skråvægge. Enten kan der sættes et langt vaskeskab op under skråvæggen eller som vist på nedenstående billede, kan en tilstødende væg udnyttes, med lave sideskabe.

Læs mere om dette badeværelse med skråvæg her.

Design badeværelse hos Vordingborg Køkkenet

 

Lækre badeværelser i alle størrelser og farver

Lækre badeværelser skal ikke blot være funktionelle, men også i et flot design. Det er et samspil mellem badmøblerne og de øvrige elementer på badeværelset, som skal gå op i en højere enhed. Det er derfor vigtigt at have øje for stilarten, så den røde tråd bibeholdes, i de lækre badeværelser. Ønsker man et design med minimalistiske islæt, så er det vigtigt at holde sig til en ensfarvet låge og gerne enten grebsfri eller med nedfræset grebsliste. Ønskes et mere eksotisk, nostalgisk eller romantisk design, så er fyldningslågen det sikre valg. Denne kan sagtens bruges på et badeværelse med overdådige detaljer og decor, uden at det fraviger stilen. 

 

Fliser – vores badeværelse inspiration til dig

Fliser til badeværelse er desværre ikke noget Vordingborg Køkkenet har i sortiment. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan give inspiration til fliser, til dit nye badeværelse. Vi anbefaler at du kigger i vores galleri, og ser de forskellige indretninger vi har lavet. Der er både ensfarvet, trælook og mosaik til badeværelse inspiration. Hvis der er nogle fliser du synes ser godt ud, så prøv at lave en forespørgsel hos din nærmeste forhandler af fliser til badeværelse. Ofte kan de skaffe fliser hjem, der ligner til forveksling. Fx fliserne i nedenstående badeværelse er noget vi ofte bliver spurgt ind til.

Se dette badeværelse med de populære fliser her.

Har du brug for mere inspiration?

– Eller er du klar til et nyt badeværelse design?

 

Uagtet hvad så er der hjælp at hente, hvis du kigger forbi vores galleri, hvor du finder en masse flotte badeværelser – med kompletter priser. Husk at de viste priser er inklusive LED-spejl, vask, armatur, greb og fragt. Altså det komplette sæt badmøbler til dit nye badeværelse.

Se vores fulde galleri med badeværelser via dette link