Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Aktuelle tilbud – leveringsfest

Vi har gasset op til en toptunet leveringsfest!

Netop nu sparer du 50 % på en af vores absolut mest populære serier, nemlig Touch-serien. Samtidig får du leveret dit nye køkken, bryggers eller badmiljø inden udgangen af 2021 til en skarp pris. 

Touch har en utrolig holdbar, blød og flot mat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Med sit elegante matte look er lågen dermed et perfekt valg til dit nye køkken. Touch-lågen findes i 7 forskellige og spændende farvevariationer, så du har både mulighed for at sætte dit personlige præg samt tilføre flotte og farverige løsninger til dit nye køkken. 

Kampagnen gælder i perioden 08.11.21 t.o.m. 18.11.21. Tilbuddet gælder 50 % rabat på låger og elementer fra Touch-køkkenserien i Vordingborg PLUS-sortimentet. Gælder ved køb af komplet køkken. Forudsætter levering i 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

 

Drømmer du om nyt køkken?

Vi guider dig gennem processen, lige fra første gang vi hilser på hinanden, til dit nye køkken er sat op hjemme hos dig. Køkkenet bliver tegnet, så det passer til netop dine ønsker, behov og drømme. Om du ønsker et hvidt, gråt eller sort køkken med bordplade i betonlook, træstruktur eller helt ensfarvet, bestemmer du. Dette er kun en brøkdel af kombinationsmulighederne. Vordingborg Køkkenets store sortiment gør det muligt at lade din fantasi få frit spil, så du kan få det drømmekøkken, der passer præcis til dig.

Vælg den rigtige bordplade

Om du har brug for et nyt, stort køkken med masser af bordplads, eller om du har brug for et nyt, mindre køkken med pladsbesparende løsninger og mindre bordplads, betyder ingenting. Vi har løsninger, der skræddersys præcis til dig, dine ønsker og drømme. Når du skal vælge bordplade, kan du vælge mellem mere end 40 forskellige varianter af flotte og slidstærke laminatbordplader fra vores Vordingborg PLUS-sortiment. Se de mange varianter her.

 

Fakta om produkterne

Vil du læse mere om, hvordan vores elementer er bygget op, hvordan de forskellige dele fungerer, og hvilken betydning de har i dit køkken? Vi har her samlet en række fakta til dig om vores produkter. Du kan bl.a. se mere om, hvor meget skufferne kan bære, hvordan sokkelbenene fungerer osv. Alt i alt kan du få et indblik i, hvad vores produkter præcis kan gøre for dit nye køkken.

 

Erfaren leverandør af dit nye køkken

Vordingborg Køkkenet har været i køkkenbranchen siden 1963, og vi leverer hvert år mere end 10.000 køkkener. Indtil nu har vi leveret langt flere end en kvart million køkkener, så vi kan med rette sige, at vi er en meget erfaren og stolt leverandør.

Vordingborg Køkkenet er en kapitalkæde, og vi ejer alle vores 27 butikker. Det vil derfor være den samme gode service, du møder i alle butikker.

Vil du vide mere om os, så se med her.

 

Kom godt i gang

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”. Ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du her på Vordingborg Køkkenets hjemmeside, under fanebladet ”Køkkener”, finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig og sammen planlægge næste skridt i "projekt nyt køkken".