Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Aktuelle tilbud - Halv Pris Inline, dec-jan 2022

⭐Opret en gratis og uforpligtende mødebestilling SENEST den 9. januar 2022 kl. 24.00 ⭐

– så får du stadig dit grebsfrie Inline-køkken til halv pris!

Kom til GOLDEN DAYS hos Vordingborg Køkkenet

Vi har fundet et fantastisk gyldent tilbud til dig: Netop nu får du den lækre Inline-serie til 1/2 PRIS.

Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære grebsfrie køkkenserie og er produceret i et helt fantastisk, lækkert materiale, som har en silkemat og silkeblød overflade. 

Kampagnen gælder i perioden den 29.11.21 – 09.01.22. Tilbuddet gælder halv pris (50% rabat) på låger og elementer fra Inline-serien fra Vordingborg PLUS og kun ved køb af komplet køkken samt levering i 2022. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Hvad gør Inline så populær:

Det moderne design i Inline-serien giver et flot udtryk og får køkkenet til at emme af elegance. De indfræsede greb tilfører vandrette linjer og er med til at skabe en symmetri og minimalisme i køkkenet, der er helt unik. 

Den mat-lakerede lågefront er utrolig holdbar og meget rengøringsvenlig. 

Inline er fremstillet med en helt utrolig overflade, der føles dejlig silkeblød. Dette er en af de låger, der bare skal opleves i virkeligheden, inden du bestemmer dig. Kom ind i din nærmeste butik og oplev denne smukke, unikke låge. Lad en af de dygtige køkkenkonsulenter lave en tegning, så du kan se dine ønsker, drømme og behov til dit nye køkken komme til virkelighed. Bestil en opmåling her.

Når du bestiller en opmåling:

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten vil derefter måle rummet til dit nye køkken op. Efterfølgende tager han tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Kort efter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken. Alt dette er helt gratis og uforpligtende.