Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Aktuelle tilbud - Black Week 2021

Black week, tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Black week, tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Black week, tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

BLACK WEEK — spar 30% på Vordingborg Plus-serien!

Elsker du BLACK FRIDAY med alskens gode tilbud? 

Det gør vi også. Derfor har vi lavet et fantastisk tilbud til dig, der gælder 1 uge. Vi kalder det BLACK WEEK:

I denne uge sparer du nemlig 30 % på dit nye drømmekøkken - og det er på hele køkkenet*. Det vil sige, at tilbuddet inkluderer ALT lige fra elementer, hvidevarer, låger, bordplader og tilbehør. Så har du en drøm om at skulle have et nyt køkken, så skynd dig ind i din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik, for tilbuddet gælder kun i én uge!

Alle vores butikker står klar til at hjælpe dig. Kontakt nærmeste butik, og lad os hjælpe dig med at få din køkkendrøm til at blive dit drømmekøkken.

*Kampagnen gælder i perioden d. 19.11.21 til og med 28.11.21. Tilbuddet gælder ved køb af komplet køkken til en værdi af 30.000 kr. og omfatter elementer, hvidevarer, låger, bordplader og tilbehør fra Vordingborg Plus-sortimentet. Tilbuddet forudsætter levering i 2021 og kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud, finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Tilbuddet omfatter:

 

1. Samlede elementer

Når du modtager dit nye køkken fra os, er alle skabe på forhånd samlede, så du slipper for at skulle samle alle elementerne selv. Du kan derfor nemt og overskueligt bygge dit køkken — ligesom når børnene leger med LEGO-klodser — det hele passer sammen.

 

2. Hvidevarer

Vi har et stort udvalg af hvidevarer til dit nye køkken som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH og LEONARD. Måske er du mest til synlige hvidevarer i stål, hvid eller sort, der er med til at danne udtrykket i køkkenet. Måske er hvidevarer, der er integrerede og dermed en del af den samlede helhed i køkkenet, den perfekte løsning til dig. Om du vælger den kvalitetsbevidste løsning, eller om du er mere til det budgetvenlige valg, er helt op til dig. Vi har hvidevarer, der passer præcist til dit behov.

 

3. Låger

I det imponerende udvalg af låger finder du noget for enhver smag. Vi opdaterer hvert år udvalget af låger, så vi hele tiden kan tilbyde dig de nyeste trends inden for køkkener. Lad dig inspirere af udvalget, så du kan finde din personlige stil til dit nye køkken. Er du mere til at opleve produkterne, så besøg din nærmeste butik, hvor du kan se lågerne i aktion i udstillingerne samt mærke overfladerne og strukturerne.

 

4. Bordplader

Vi har et bredt udvalg af laminatbordplader i mere end 40 forskellige designs i Vordingborg Plus-sortimentet. Bordpladerne er som standard 40 mm i tykkelsen. Flere af bordpladerne findes også i udgaver på 16 mm og 100 mm. Du kan se hele udvalget her på hjemmesiden. Vil du gerne mærke og se bordpladerne i virkeligheden, så kom ind i din nærmeste butik og oplev hele udvalget.

 

5. Tilbehør

I dit nye køkken er det tilbehøret, der er med til at sætte prikken over i'et. Måske har du brug for en stikkontakt på bordbenet, en mobiloplader på køkkenøen eller lys i en hylde. Måske ønsker du en praktisk bestikindsats i rengøringsvenligt plast? Se et udpluk af udvalget her på hjemmesiden, og se meget mere i din nærmeste butik eller i vores katalog

 

Sådan kommer du godt igang:

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du her på Vordingborg Køkkenets hjemmeside, i fanebladet ”Køkkener”, finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig og sammen planlægge næste skridt i "projekt nyt køkken".