Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Administrerende direktør

 

Arbejdsopgaver:

  • Ledelse
  • Salg
  • Administration

Siden 1995 har Hjalmar Hansen været bag roret i Vordingborg Køkkenet som administrerende direktør. Da Hjalmar besatte stillingen, var virksomheden netop blevet købt af familien Jacobsen og reelt set på falittens rand. Vejen til at blive en af Danmarks største køkkenvirksomheder har været lang og hård. Vordingborg Køkkenets succes har medført en solid, vækstende økonomi, som Hjalmar med sin HD i regnskab har bidraget stort til. 

Hjalmar har altid vist sine medarbejdere, at man med flid og hårdt arbejde kommer langt, hvilket der lige netop var brug for i 1995. Det er også ud fra denne filosofi, at mottoet ”sammen er vi stærke” er blevet født.  I bund og grund betyder det, at vi i Vordingborg Køkkenet er sammen om at give vores kunder den bedste oplevelse, når de køber køkken hos os. Det kan vi kun ved at have et godt samarbejde mellem butik, administration, leverandør og vognmand. Det er virksomhedens led, der skal arbejde sammen i symbiose.

Vi sætter altid kunden i højsæde. For os er det vigtigt, at kunden får den bedste service, og at vi hjælper vores kunder på vej lige fra det første møde i butikken, til køkkenet er blevet leveret hjemme hos kunden.

Som arbejdsplads ynder vi at inspirere vores medarbejdere til at yde deres absolut bedste. En dynamisk arbejdsplads, mener vi, er med at skabe glade, velfungerende medarbejdere. Det er det, vi bestræber på at opnå.